Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Widze u każdego PING 999

blacha902105

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , gdy gram na serwerze INTERNATIONAL u prawie kazdego widze ping 999 (2 osoby z 8 najwiecej mialy normalny ping ) posiadam internet 10mb/s mam windowsa 7 od niecalego tygodnia wiec to nie wina SYFU na kompie podam jeszcze screen z Speed Test Net , czasami pisza ze jestem LAGG i wgl ale nie wiem czy to prawda xD laggow w grze tak mi sie wydaje ze nie mam

dodam ze kompa mam w miare dobrego jak bedzie trzeba moge podac parametry\

@Edit

zapomnialem ^ ^ - http://imageshack.us...beztytuupb.png/

@Edit 2 , zrobilem 2 raz test i wyszlo 17 ms ping download 10.20 download i wysylanie 0.98

Opublikowano

Jest to spowodowane hackiem, poszukaj takiego co nie laguje, Sorry ale nie polece ci zadnego bo nie grałem ostatnio wogóle...

Pozdrawiam <3

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

nie jest to spowodowane hackiem , bo nie jezdze na hackach .

To po co piszesz ten temat w dziale Hacki Boty ... Nie oszukuj się, jak mamy ci pomóc jak nie mówisz wszystkiego... Jeśli nawet nie uzywasz ich to pomyliles działy..

Huehue

1753048381.png

Opublikowano

Może reinstalnij gre. Wyłacz skype i programy korzystające z neta.

Edit:

Down Może pomoże

Opublikowano

@up

o shit , fakt pomylilem dzialy po co mialbym oszukiwac skoro chce rozwiazac problem ? ^ ^ pojezdze czasami na dinarbocie ale bez dinara i tak widze 999

PROSZE O PRZENIESIENIE TEMATU :)

Pewnie grasz na International?? Proponuję na inny server, i sprawdź czy tak masz dalej, bo to może być przez server...

Jeśli dalej tak będzie to już nie wina wr, mówisz że syfu nie masz, ale i tak radzę pobrać program CCleaner , szybciej po nim komp śmiga...

Powodzenia :D

@UP po chu* ma reinstall robić????????

Huehue

1753048381.png

Opublikowano

@2up

nie wiem czy sie nie znasz , ale co mi da reinstall ?

fakt moze byc to serwer , ale nie musze ccleanera miec bo mam windowsa od niedzieli ... nic prawie nie sciagalem

@Edit , wszedlem na EUROPE i jest to samo ...

ps. dla " idiotow " to raczej oczywiste ze mam wszystko wylaczone co jest polaczone z internetem -.-

ps.2 reinstall robilem 15 minut temu bo niechcacy wywalilem cos z wr ^ ^ xD

Opublikowano

A to problem że widzisz takie pingi?? Czy może Ci także gra laguje?? Przeważnie tak się dzieje jak sam masz lagi. Zauważyłem że mój net ma jakieś obciążenia, to wszyscy niby mają duże pingi.

PS. Jak coś wywaliłeś to zrób Check Files.

Nothing to do here.

Opublikowano

@up

no bo kazdy sie czepia ze mam 999 i wgl , a neta nie mam od sasiada i wydaje mi sie ze przy 10mb/s powinieniem widziec te pingi ...

mi sie wydaje ze laggow nie mam, nic nie mam wlaczonego jak gram kompa mam czystego Ccleanerem bylo czyszczone wiec nie wiem co jest tego powodem

kazdy gada ze lagguje ... moze dlatego tak mowia bo mam ping 999

Opublikowano

Ping 999 nie zawsze oznacza, że masz lagi. Jest to "bug", błąd połączenia lub odmowa dostępu do uzyskania tych informacji. Jakbyś miał ping 999 to zabijałbyś po 10s po twoim dedzie. Spróbuj tym sposobem zobaczyć ile masz pingu:

http://www.mpcforum.pl/topic/359183-tut-jak-sprawdzic-swoj-ping/

Mi w warrocku pokazuję, że mam 50, a w tym, że 200. Trudno stwierdzić co jest prawdą, ale jeśli tobie dobrze się gra to nie ma problemu ;)

Ludzie często jak widzą twój ping 999 i kogoś zabijesz to nie raz patrzą <tab> i lagger lagger. Nie ma się co przejmować.

Hmm... może masz włączony program typu Emule / uTorrent ? - Jak mam włączony też pingi po 999 u wszystkich, a lagów sam nie mam bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...