Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qyyt2

Salmons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewno prace konserwacyjne bo jak by upadł to by strona siadła bo serwer i strona są na jednym serwerze hostowane

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

Dzisiaj se może pogramy ale to tak za parę godzin ino się boje by nie cofnęli się bo wczoraj IDE se na rynku stoi kolo z negatywną rangą a tu koleś zabił go i wypadła sokola +9 z 5 bonami czaicie szkoda by było stracić a stalka +7 perła mnie kosztowała trochę ale jestem gotowy na najgorsze

Opublikowano

Ha wylaczyli na troche serwa a wy juz sie podniecacie? Ludzie,bez przesady to tylko glupia gra i grajac na privach trzeba sie nastawic na to ze w kazdej chwily moga wylaczyc serwa,usunac konta, lub pobanowac obcokrajowcow.Po co sie niepotrzebnie przejmowac?

P.S Neptun report za spam

Opublikowano

gra jak gra czasem się nudzi czasem się robi przestarzała każdy serwer nie zależnie jakiej gry nie będzie stal 1000 lat tylko w końcu padnie choć by z braku funduszy itd

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

jak maja na poczatku tworzenia serwera kase to oplacaja na jakis czas i serw sie trzyma a jak nie maja to licza tylko na is,lecz gdy sie pojawia bug gra traci sens bo z is nici

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

mam takie małe info co do serwera ze chinole wrzucając nicki na forum obcokrajowców a gm nas banuje czyli wychodzi na to ze chinole to j***** rasisci

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

Lol kretyn oni banują obcokrajowców którzy są pro (z bugu z IS) i tych którzy ich wyzywali albo coś, np brat wyzwał chinola fu ck you a na drugi dzień ban i co ja stałem koło niego i nikt mnie nie zgłosił?

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano
ja mam duzo stalek zadlo zal zlodziej dusz i perly wiec oby nie cofali

Oby nie cofali Bo stracę stal+7 sokolą+9 i żądło +6 oby nie cofali

Ahh.. te 10latki...

Niech to cofną i jak najszybciej...

Masz podniete że masz najlepsze eq?

Jak byś je zdobył sam to byśmy pogadali ;o...

Najlepiej wziąć z ziemi.. i sie podniecać...

Przeczytajcie parę moich postów up..

Na co grać takim servie gdzie każdy jest w pro itemkach ;o?

Opublikowano

niech cofna i dobrze jeszcze sprzed tego bugu czyli 2-3 dni wstecz tak by bylo najlepiej

2062898.jpg Jaka dzicz o.O oczywiscie fotka by ja ;p
Opublikowano

ale o co chodziło z tym bugiem bo mam postać 80 i nic o tym nie wiem

The past has gone

Opublikowano
ale o co chodziło z tym bugiem bo mam postać 80 i nic o tym nie wiem

mozna bylo kazda rzecz z is kupic jak sie pliki cookie przerobilo np. szkaty rippa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...