Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam informatyka i sponsora

sork4fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym założyć serwer jeśli znajdę sponsora to Dedek a jeśli nie to no-hamachi ponieważ Dedek jest bardzo drogi dla osoby która ma 13lat ;P .Może i mam 13lat ale jestem ogarnięty i umiem zrobić serwa ale wczoraj jak chamhi robiłem to mi się popsuł Virtual_PC i nie moge założyć serwa :( dlatego poszukuje informatyka dla informatyka jest gm i pensja ;P duża ona nie będzie mogę albo 35zł sms albo 50zł tak o ,ale nie przez przelew nie mam konta bankowego ;/ a jeżeli znajdę sponsora to od niego zależy ile dostaniesz + te moje grosze ;P jak ktoś da mi linka do Vire boxa to może mi się uda bez informatyka zrobić ale każda pomoc się przyda jak coś piszcie w temacie,na pw lub na gg:34510481

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

13 lat? wiesz jestes za mlody;] serwery na hamachi to 10% czego trzeba wiedziec by znac sie na stawianiu serwerów;] + wgrywanie itp. masz 13 lat... szukasz informatyka ktory zrobi serwer oraz sponsora ktory za to zaplaci? a jaki Twoj wklad? ehhh.... masz dzial poszukuje testera gm itp.,

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Gość PoweRade™
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Pisz tu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...