Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Konto

BryluPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam pewien problem. Kiedy wczoraj chciałem zalogować się na swoim koncie wyskoczył mi komunikat "Invalid Password". Sprawdzałem miliony razy ale nic nie działa-hasło wpisuję poprawnie, biorę pod uwagę caps lock itp, login jest w porządku. Na stronie warrocka również nie mogę się zalogować. Kiedy próbowałem użyć opcji "zapomniałem hasła" i wpisałem swój e-mail wyskoczyło mi że pod dany e-mail nie ma stworzonego żadnego konta. Wszystko wskazuje na to że moje konto zostało skradzione, ale czy to możliwe? Zalogowałem się z konta brata na stronce WR i wszystko działa. Zauważyłem że ostatnie logowanie na moim koncie miało miejsce wczoraj (zasadzie dziś) o godzinie 01.40, a wtedy nie grałem. Stąd moje podejrzenia apropo kradzieży. Zależy mi na odzyskaniu tego konta (15 lvl, premium gold, all inventory). Bardzo Proszę o wyrozumiałość i pomoc.

Opublikowano

Jedyne co możesz zrobić w takiej sytuacji, to napisać do nich ticketa, w którym ujmiesz jak najwięcej informacji dotyczących twojego konta.

Załóż nowe konto z którego będziesz mógł wysłać owego ticketa, lub posłuż się kontem brata.

To jest jedyna możliwość. Postaraj się żeby twój ticket zawierał takie oto informację:

• Data urodzenia podana przy rejestracji
  • Dowody transakcji, które przeprowadziłeś na koncie
  • ID konta w grze
  • Starą historię haseł
  • Całą historię adresów mailowych konta
  • Adres IP z którego grałeś
  • Sekretne pytanie i sekretna odpowiedź

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up Ok wysłałem. Umieściłem wszystkie informacje które podałeś- wysłałem promo na premke golda której używałem i dwa inne promo cody oraz podałem daty w których ostatni raz wbiłem promo coda i premke oraz kiedy wygasa. Wysłałem także screenshota z poczty jako dowód, że to właśnie z mojego e-maila pochodzi ID konta które straciłem. Czy są szanse że odzyskam konto?;(

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale hasło musi być zresetowane co 120dni. Spawdź swój mail i zobacz czy nie masz żadnej wiadomości. Jak nie to ticket.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Czyli ktoś ci je ukradł. Jeżeli używałeś hacków to pewnie był w nim keylogger lub po prostu komuś podałeś hasło, brat ci się wbił. Aha nie zdziw się jak ci nie odpiszą na ticket'a w ciągu jednego dnia. Czas na odpisanie jest podany 48h, ale czasem trwa to nawet tydzień. A więc się nie zdziw jak nie dostaniesz odpowiedzi i nie wysyłaj kolejnego ticket'a.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...