Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra Indonezja

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, ponieważ kiedy jestem już w grze i wpiszę ID i hasło, i wcisnę OK. to nie łączy mi się z grą. Nie wiem czemu mi się tak dzieje. Może wy znacie przyczynę tego problemu? Proszę o szybką odpowiedz.

Opublikowano

No wow, że mam bo bez tego chyba nawet bym gry nie włączył. Używam tego sposobu o którym tut napisałem. Wiecie co może być przyczyną tego "błędu" ?

Opublikowano

W tym twoim tutku używa się jakiegoś programu ,,Made In China". Zmień normalnie proxy innym programem. Kiedyś np. używało się FoxyProxy.

PS. A może da coś zmienienie po prostu w przeglądarce?? xD

Nothing to do here.

Opublikowano

spróbuj po prostu innego IP. Te może być za słabe na taki serwer w który chcesz wejść.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Mój post z innego tematu:

Ten program co podał limonz3 jest do niczego (z całym szacunkiem do niego). Masz w tym poradniku programy do zmiany IP (pkt. 4):

http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/

W niektórych masz możliwość zmiany na inne IP niż tylko amerykańskie/polskie. Lecz musisz mieć wersje z crackiem.

Nothing to do here.

Opublikowano

To akurat jest nie ważne. W tym tutku masz programy do zmiany IP (patrz pkt. 4):

http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/

W niektórych masz możliwość zmiany na inne IP niż tylko amerykańskie/polskie. Lecz musisz mieć wersje z crackiem.

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...