Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]pomoc od profesionalistu

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Witam mam proźbe do kogoś który by mogł mi przez gg na bierząco tłumaczyc jak zrobic hacka/moda/bota do privów i PL'a moje gg 39231175

EDIT@@@@@@@@@

Daje +

Opublikowano
Witam mam proźbe do kogoś który by mogł mi przez gg na bierząco tłumaczyc jak zrobic hacka/moda/bota do privów i PL'a

Żeby potrafić coś sensownego napisać (chodzi o bota) trzeba pouczyć się przynajmniej 2 miesiące.

Zależy również w jakim języku chcesz pisać, bo możliwości jest wiele.

Osobiście do cheatów polecam c++, a do prostych botów autoit'a.

W internecie masz od groma poradników dotyczących obu języków.

Uwierz że nauka przez gg w niczym Ci nie pomoże.Zawsze możesz

się kogoś zapytać gdzie zrobiłeś błąd, ale nie da się nauczyć takiego

trudnego język jak c++ przez gadu-gadu.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Gość Lord Loginus
Opublikowano

a może jednak załapie? raz mi ktoś pomoze uda sie zrobie 2 raz uda sie i wtedy juz będe wiedział. Więc temat nadal aktualny.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

nie o to mi chodzi, że profesionaliści mi pomogą zrobić pro hacka ja chce aby ktos mi pomugł z hackiem takim najłatwiejszym bo ja kompletnie zielony jestem więc prosze o to aby ktoś taki się znalazł

EDIT@@@@@@@@@@<p>Prubowałem zrobic coś typu dmg 1 hit killer ale coś mi nie wychodzi rozpakowywuje te pliki locale_pl root icon itd ale no nic nie daje nawet nie udało mi sie zmienic tła w privie a kożystałem z poradnika wideo pakowałem wrzucałem od nowa i znowu nie wyuchodzilo i znowu i tak 10 razy i wkońcu zostawiłem to bo wiedziałem, że mi nie wyjdzie dlatego proszę o pomoc bo prz

Opublikowano

Ja ci na początek polecam program

Słownik Ortograficzny

Jeżeli zapoznasz się z tym programem, i go opanujesz w 100%, to możesz startować do AutoIt'a bądź C++.

nie ma mnie tu

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Ja ci na początek polecam program

Słownik Ortograficzny

Jeżeli zapoznasz się z tym programem, i go opanujesz w 100%, to możesz startować do AutoIt'a bądź C++.

jak masz tak pisać to wogle nic nie pisz bo zal mi cb. A tak wogóle znasz go na pamięć? Proste, że nie wiec stój dziób.

Opublikowano

@Up

Nie ROZUMIESZ , że nikt nie będzie Ci tłumaczył przez GG ani Skypa jak zrobić takie coś ? To nie jest tibia , że ktoś umie coś zrobić i w 10 min to zrobi ... Jak mówią , żeby naucz się pisać bota , hacka to trzeba z 1-2 miechy programu się uczyć i opanować go

Jeśli Ci pomogłem daj LUBIE TO!

Moje Tuty

Opublikowano

jak masz tak pisać to wogle nic nie pisz bo zal mi cb. A tak wogóle znasz go na pamięć? Proste, że nie wiec stój dziób.

Znam na pamięć Słownik Ortograficzny, tulić dziób to możesz tylko i wyłącznie Ty, sorry... za cienki w uszach jesteś by do kogoś podskakiwać. Próbujesz nauczyć się języka w parę minut, czy też godzin, którego ludzie się uczą miesiąc i ' coś ' łapią? Nie bądź śmieszny...

nie ma mnie tu

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Znam na pamięć Słownik Ortograficzny, tulić dziób to możesz tylko i wyłącznie Ty, sorry... za cienki w uszach jesteś by do kogoś podskakiwać. Próbujesz nauczyć się języka w parę minut, czy też godzin, którego ludzie się uczą miesiąc i ' coś ' łapią? Nie bądź śmieszny...

Długo nad tym myślałeś??

• 2 miesiące temu...
Gość Lord Loginus
Opublikowano

A ty to w łóżku jesteś cienki. -.-.

zamykam temat daje + każdemu kto pomugł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...