Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Opłaca się zakładać clan ?

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybór nalezy do Ciebie, wg mnie nie opłaca się w tych czasach zakładać clanu jeśli nie masz na niego pomysłu...

http://www.mpcforum.pl/topic/496810-pytanie-najlepszy-klan/

tu sobie pooglądaj jakie oceny clanów :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dochodz do klanów w twoim zasięgu jezeli klan jest lepszy od ciebie nie opłaca sie dochodzic..

Zrobienie własnego klanu?Jeżeli jestes cierpliwy i ogarnięty coś moze z tego wyjsc ^_^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie zawsze stworzenie wlasnego klanu przynosi dobre efekty. Możesz czekać dlugi czas zanim ktos raczy do ciebie dojść.

To Lider clanu zbiera ludzi a nie Oni sami z siebie dochodzą do niego...

Trzeba się na początku przyłożyć i szukać dobrych graczy

I rodzi się kolejne pytanie jesli zdecydowałbys sie jednak na ząłożenie własnego clanu - jaką masz rangę, bo jeśli SSG1 przykładowo to nie masz się na co rwać...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak założysz clan same słabe osoby będą chcieli dołączać, którzy i tak nie ogarniają gry, najlepiej zebrać kilku znajomych i wtedy założyć, musicie dobrze grać aby zachęcić innych do dojścia

Opublikowano

Jeśli masz pomysł na klan, dość dobrą rangę, i... kasę na NXy, (np. logo klanu itp.) to możesz spróbować. Tak jak UP powiedział, dobrze jeśli miałbyś kilku znajomych na starcie, wtedy może być łatwiej.

Opublikowano

dobra, dzięki za odp...

więc raczej poszukam klanu, bo ze znajomych tylko

ja gram w CA :/

@ Edit

jak kolega wyżej napisał to lider powinien tworzyć ekipę,

więc jak ktoś ma dobry klan, a ja spełniam wymogi, to

proszę o pisanie na pw.

Moje dane:

Nick - -Danielniem-

Kraj - Polska

Ranga - SSG 1

K/D - 0.80

Doświadczenie -

używam broni typu SMG, obecnie UMP,

ogarniam także sniperki :P oraz granaty

na dobrym poziomie...

Posiadam TS3, oraz słuchawki z mikrofonem :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

w Ca łatwo znaleźć kogoś (nie koniecznie ogarniętego) do klanu. Możesz też z jakimś kolesiem założyć klan ty lider on admin, albo na odwrót.

dópa!

Opublikowano

dobra, dzięki za odp...

więc raczej poszukam klanu, bo ze znajomych tylko

ja gram w CA :/

@ Edit

jak kolega wyżej napisał to lider powinien tworzyć ekipę,

więc jak ktoś ma dobry klan, a ja spełniam wymogi, to

proszę o pisanie na pw.

Moje dane:

Nick - -Danielniem-

Kraj - Polska

Ranga - SSG 1

K/D - 0.80

Doświadczenie -

używam broni typu SMG, obecnie UMP,

ogarniam także sniperki :P oraz granaty

na dobrym poziomie...

Posiadam TS3, oraz słuchawki z mikrofonem :)

Tutaj masz listę clanów oferujących się.

http://www.mpcforum.pl/topic/288629-ogloszenia-wlasnych-klanow/

Opublikowano

Ja zkładałem swój klan od niczego pisałem do różnych udzi i powoli szło nawet ładnie bo wtedy 4 lvl to wysoka ranga klanu z czasem klan się rozkeci uwież mi :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Lepiej dołączyć do dobrego klanu.

z SSG 1 i KD 0,80 do jakiegoś mega super clanu Go nie wezmą bo takie konto w jeden dzień idzie zrobić...

znajdź jakis clan z 2/3 levelem rozwijajcie się i bedzie ok w grupie zawsze lepiej

sygnatura_old.png

Opublikowano

Powiem ci tak są dobre klany które graja dla przyjemności i nie wymagają dużego kd ani lvl tylko np. określonego wieku lub systematyczności w grze.

- Kill4Skill - Nie ma tam dużo dobrych graczy, jest paru.. myślę że dasz rade się wkupić w ich łaski jak nabijesz troszkę większy lvl.

76561198090890807.png

Opublikowano

Grając na Bravo, Alpha spotkasz wiele takich słabych clanów. Spytaj się czy nie rekrutują, jak tak to dojdź do nich :)

Opublikowano

Na sam początek poleciłbym Ci dojście do słabszego clanu w którym byłoby już chociaż pare belek (2LT)

mniej więcej od tego lvl ludzie już mają trochę pojęcia o grze! Poexpić pograć z takimi porozmawiać na ts

i już się zawiązuje nowe znajomości i do tego od nich znajomi jacyś lepsi itd i już miałbyś póżniej z czego

skręcić klan :) powoli powoli ale na początek bez znajomości nic nie zrobisz! bo jak większość ludzi widzi

że leader klanu ma low range albo to nobek to nie będą chętni żeby dojść :/

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...