Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server VPS (Kbot/Ibot)

1234qw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest gdzieś może poradnik o co chodzi z tym stawianiem bota na dedyku ? Jak to wszystko zrobić żeby 24h działał itp. ? Z góry dzięki.

Opublikowano

Pod jedno konto na bota wystarczy Ci najsłabszy pakiet z windowsem.

aha czyli ten za 38zł spokojnie starczy?? z windows

Opublikowano

nie warto kupować!! Ja 2 dni temu przeczytałem poradnik o hackingu VPS'ów [zapraszam dział tuty] i mam teraz zarąbistego VPSa pod pbdo bota :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

nie warto kupować!! Ja 2 dni temu przeczytałem poradnik o hackingu VPS'ów [zapraszam dział tuty] i mam teraz zarąbistego VPSa pod pbdo bota :D

za to są surowe kary pienieżne

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/246677-tut-serwery-dedykowane-hacking/

@up niby tak ale tylko jak coś usuniesz albo wszystko pozmieniasz

Opublikowano

No ale

1. Jak zrobisz dobrze to co jest w poradniku [ukryjesz konto] to nikt nie wykryje że ktoś mu postawił bota na serwie

2. Nikt nie pójdzie na policję bo mu ktoś program zainstalował

3. Policja nie będzie w innym kraju interweniować w tak błahej sprawie

Opublikowano

Nie radzę hackować dedyków, zwłaszcza że możesz kupić sobie na własność.

Dedyk hackowany

+darmowy

-niestabilny

-brak kontroli

-ryzyko(kary pieniężne)

-mogą Ci wypowiedzieć postępowanie karne.

Mam nadzieję że Cię odwiodłem od pomysłu okradania innych.

Opublikowano

wiem wiem :D swego czasu bawilem sie w te sprawy jakies 2 lata temu przestalem a bawilem sie przez kilka lat :P tylko chcialem zobaczyc ten " patent " aby wiedziec co uzytkownicy mpc wymyslili :P znalem to a vps nie potrzebuje xD gdyz moj komp chodzi 24/7 :PP jak ktos chce, jest z okolic bdg, i postawi piwo to moge puscic bota xD

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

No ale

1. Jak zrobisz dobrze to co jest w poradniku [ukryjesz konto] to nikt nie wykryje że ktoś mu postawił bota na serwie

2. Nikt nie pójdzie na policję bo mu ktoś program zainstalował

3. Policja nie będzie w innym kraju interweniować w tak błahej sprawie

jak wpiseż net user w cmd to wszyskie konta pokaże :D

zamknijcie temat bo czuje spam w powietrzu

Opublikowano

[cytat]Mam nadzieję że Cię odwiodłem od pomysłu okradania innych[/cytat]

nastraszyliście mnie jak cholera. Znajdę na chomikuj ,,ikspeka" i wykupie sobie za dwie dychy. Potem mam opłatę 20zł/mc ? A jak dam im .iso systemu to oni mi go zainstalują?

Opublikowano

Czyli muszę swoją płytkę z systemem zrobić na .iso i wrzucić gdzieś na internet? Przy moim uploadzie to potrwa 3 dni... Zresztą jak wrzuce system do sieci to też będzie piractwo... A jak już dostarcze im system na .iso to oni go zainstalują?

Opublikowano

powiem wam cos a doslownie do sekhmenta niestabilne to moze sa ale keidys schakowalem dedyka jakies 2 miechy temu zapomnialem o nim jakis tydzien temu wbijam na niego pacze a on normalnie dzial (Ps. jesli kots chce moge puscic boty)

@topic lepiej hackowac niz wydawac a policja nie bedzie jechala do innego kraju zeby zalapac kogos kto zainstalowal 1 proigram na kompie

PzdR

Opublikowano

Zulek Bury, na konkurencyjnym forum zrobiłem tutka o instalacji z iso. Instalacja z iso wymaga 1gb ram i procek 1,5gh(42zł) więc bardziej opłaca się kupić z zainstalowanym xp(38zł) ale jest też sposób, żeby puścić boty na linuxowcach :D

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...