Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Rozpakowany Client Xenoxmt2

AnonimowyTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie twierdzę, że klient xenoxa jest nie do rozpakowania. Proszę takich herezji nie głosić. Rozpakowałeś to tylko dlatego, że nie spakowałem binki. Podejrzałeś kody przez Hex i po prostu dałeś compre z oryginalną binką. Zobaczymy czy nowego też tak rozpakujesz.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcale nie twierdzę, że klient xenoxa jest nie do rozpakowania. Proszę takich herezji nie głosić. Rozpakowałeś to tylko dlatego, że nie spakowałem binki. Podejrzałeś kody przez Hex i po prostu dałeś compre z oryginalną binką. Zobaczymy czy nowego też tak rozpakujesz.

Niby czym binke spakujesz winrarem ? lol

Nawet teLock da się odwrócić.

sygna.png
Opublikowano

Jemu chodziło o użytkowników tego forum.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Też tak myśle. Co tam macie ciekawego..

Klient nie był zabezpieczany z myślą "Nikt nie dostanie plików które ja dodałem! HA!!" tylko po prostu zabezpieczenia przez hackami.

korneleknew.png

Opublikowano

@Pawemol13 jeżeli chcesz zabezpieczyć binke przed rozpakowaniem polecam vmprotect.

Themida też dobra ale ciężko znaleźć pełną wersję a te stare wersje do niczego się nie nadają wystarczy wklepać

64562221938.png

Opublikowano

Jeśli tak Ci dobrze idzie rozpakowywanie to posiedź sobie nad rozpakowaniem nowości z globalnych serwerów a wtedy na tym możesz od niektórych ładną kasę zgarnąć, chociaż z drugiej strony ten metin "Szczególnie Prywatne Serwery" stawiają dzieci, którzy za jakieś nowe rzeczy "Nic Nie Zapłacą" bo chcą mieć to za darmo w przeciwieństwie do np.

Cabala.

50596142255057180250.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co w nim ciekawego jest?

Bozia rączek nie dała?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Gdy będziesz miał serwer , też będę taki jak ty i go rozpakuje

Wiesz ile ktoś pracy w to włożył żeby serwer był jedyny w swoim rodzaju ??

I przez takich jak ty serwery zaczynają być nudę bo na wszystkich jest to samo.

Xenox jest jedynym z takimi nowościami

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

A co w nim ciekawego jest?

Bozia rączek nie dała?

Dała rączki ale zdolności mniej ;D Co tam jest ciekawego? ; d Pewnien bajerek.. ; D

Opublikowano

Dała, ale rozpakować coś takiego dla mnie jest nie możliwe. A po za tym ja chcę to tylko na mój serwer hamachi o którym wiem tylko ja. Jeśli to gdzieś udostępnie możesz mnie wyzywać od frajerów i głupków.

A !

Hejcisz? Wypierdalaj !

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A poza tym mi chodzi tylko o nowe bronie i zbroje bo te zwoje to chała. Po prostu przemol umie coś dodać do clienta (bronie i zbroje), a inni nie. Zrozumcie, że wszystkim zależy na broniach i zbrojach

ZcWbjGf.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A właśnie. Poszperałem trochę w index i znalazłem taką informacje, że w cliencie xenoxa są pliki PC, ale ukryte w pliku patch1

ZcWbjGf.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...