Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Silnik Plemiona

harry567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam problem z silnikiem Triburile-Lan v.2.8, odpala się normalnie wszystko działa oprócz budynków i rekrutowania wojska;/

Gdy klikne żeby np. budował się Ratusz (4-5sec. się buduje) to odlicza 5,4,3,2,1,0,-1,-2,-3,-4,-5,... i tak do -2000 nawet -.-, tak samo z wojskiem mam ... Co mam zrobić żeby działało ? ;/.. nie piszcie google.pl bo szukałem i nie było (no jak już to było ale nie działał podany tam sposób ).. -.-

Albo jak macie dobry i dopracowany silnik (tzn. bez żadnych błędów,żeby normalnie się budowały budynki i wojska..) to proszę go podać , nie musi być po polsku..z tłumaczeniem dałbym se rade..

Opublikowano

Musisz uruchomić dslan_start.bat, bo nie działa u Ciebie skrypt event.php znajdujący się w htdocs/daemons

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Ciężko sprawdzić?

jeśli z tą czerwoną kropką, to uruchamiasz tylko to i śmiga ci mysql, apache i dslan_start

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Ogarnąłem już to : Warning: file(http://leichtathleti...ups/version.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in C:\Documents and Settings\kamil\Pulpit\Silnik\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\groups.php on line 383

Ale nadal budynek zamiast się zbudować to idzie -1,-2,-3,-4...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...