Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EscapeNoExit v2.0 !

kapiw

EscapeNoExit v2.0  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym robi? dalsze cz??ci EscapeNoExit?

2. 2. Czy podoba ci si? Escape?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EscapeNoExitv2.0

Poziom trudności: średni

Skan:

Niestety plik jest za duży by zeskanować co na stronie:

http://www.virustotal.com/

Ale zeskanowałem go avastem:

skanst.png

Link:

Na dole jest mały biały napis na czerwonym tle "download"

EscapeNoExit jest to Escape stworzony przez: kapiw

Prosił bym o pisanie pomysłów co mógł bym zrobić w następnej części

;)

Ps. Sorry ze taki krótki ;/ nie miałem dużo czasu, a widziałem że wam zależy na następnej części

:D

postaram się aby następna część "v3.0" była dłuższa

;)

Pozdrawia kapiw

:D :D :D

Opublikowano

No mapka całkiem fajna tylko szkoda że taka krótka.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Głupie, nudne, krótkie, bez sensu, po co wstawiasz takie syfy? Tylko zaśmiecasz forum takim gównem! Zrób coś porządnego ;)

@Down

Ja Ci nie mogę dać warna, nie mój dział. Wyjdź.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

@up nie masz prawa za takie coś dawać mi warna! moge to zgłosić do Geoninga !, EscapeNoEXit v1.0 wszystkim sie podobało i miałem zrobić 2 część, to ze tobie sie nie podoba to spoko ! ale nie masz prawa dawać mi za to warna !

Opublikowano

@Sopher W pełni się z tobą zgadzam za taki syf powinien być PERM a ty się w warny bawisz, jak dla mnie mapka niczym nie odstaje od innych zwykłe za przeproszeniem gówno !

Nie ma jak coś takiego wstawiać, sorry ale to jest DNO.

Amen

r718w5.png

Opublikowano

@Sopher W pełni się z tobą zgadzam za taki syf powinien być PERM a ty się w warny bawisz, jak dla mnie mapka niczym nie odstaje od innych zwykłe za przeproszeniem gówno !

Amen

Amen

Powiem poprosu, spierdalaj ;D

We wszystkim jesteś najlepszy, masz najlepszy komputer, jesteś najlepszym informatykiem, Wszystko wiesz o minecrafcie, znasz się lepiej od notcha i jawsa na minecrafcie, na MPC lepiej od kokosza i Geoninga... A minecraft na najmniejszych wymaganiach ;D bany na prawie wszystkich serverach ;D no i oczywiście lizanie dupy adminom ;) wszystkim adminom na każdym serverze się podlizujesz ;)

Stwórz swojego escape to pogadamy...

Ps. Jeszcze wałujesz na każdym forum że masz 14,15,16,17 lat... super....

A po 2. Ty nawet nie umiesz zgasić elektrycznej pochodni ;P i o WorldEdicie nie znasz sie w ogóle !

@Edit Perzot jeżeli złożyłeś skarge na mnie, ja moge złożyć skarge na ciebie ;) przypomnieć ci co mówiłeś o Geoningu w szkole? ;d

Ja(Ta największa ciota) nie podlizuje się każdemu kogo zobacze tak jak ty(Mistrz we wszystkim)

Opublikowano

Następna część Escape, czyli EscapeNoExit tworzę z pitek42, Więc przewidywany czas przechodzenia to około 40 min ;)

Opublikowano

Głupie, nudne, krótkie, bez sensu, po co wstawiasz takie syfy? Tylko zaśmiecasz forum takim gównem! Zrób coś porządnego ;)

@Down

Ja Ci nie mogę dać warna, nie mój dział. Wyjdź.

Warna to powinie ci dać za pisanie takich postów nie jest to żeden plagiat itp .. za takie coś jak napisałaś powinien być z 5%

Amen

Perm to tobie powinno się dać za spamowanie zrób coś sam bo jak widzę umiesz tylko oceniać .. ty to powinieneś dostać z 20%

Dla admnistracji

sory ale poniosło mnie że moderator pisze takie głupoty ...

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Link wygasł ;(

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...