Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Satab [Dedyk]

Gość Kur.eK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak tylko ja mam problem wystarczy na ranking zobaczyc ze mam exp na minusie i co to jest normalne ze rozwalisz metka i masz exp na minusie hehe co do diamentowej tez mam +9 i honoru +2 ale jest 3 tarcza i ja zrob na +1 a co do mojego expa prosze dowód 111111go.jpg"]http://111111go.jpg[/url]

nie polecam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

SzajbuS- właśnie zakończył grę na tej imitacji serwera:) na 123 przez godzinę 1wejściówka...

Pełno bugów admini pomagają Swoim kolegom itp...

Nie polecam jak najbardziej szkoda czasu na takie coś.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Żegnamy Hejtera ; )

P.S - otóż mam następujący problem z wejściem na Forum-Satab ; )

Błąd polega na : Forum-Satab.jpg

Następujący błąd wyskakuje mi tylko przy połączeniu z Forum . !

Proszę o pomoc ; )

Opublikowano

Wszystko działa prawidłowo... jeżeli wiesz jak grać na pewno nie będziesz miał bugów expa.

Żadne robienie nowych tarcz nie jest zbugowanie, chyba cię coś boli.

Wszystko dobrze śmiga, udało mi się w godzinę wbić ze 114 lvl na 134.

Pozdrawiam!

EXPmIpC.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Pelno bugow administracja nie odpisuje a jak odpisze to juz nie da nikomu bana przyklad:

Wiekszosc graczy jedzie na BS on zamiast ich zbanowac to zbanowal top10 i 70 lvl kladzie 120:/ oraz nie jest konsekwetny

Nie polecam:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pelno bugow administracja nie odpisuje a jak odpisze to juz nie da nikomu bana przyklad:

Wiekszosc graczy jedzie na BS on zamiast ich zbanowac to zbanowal top10 i 70 lvl kladzie 120:/ oraz nie jest konsekwetny

Pełno? Raczej nie codziennie Team usuwa bugi i dodaje jakieś nowości/poprawki, stara się jak nikt inny. 70lvl vs 120lvl ? Nie ma problemu, zazwyczaj wystarczy broń i 30/40% na ludzi i zjedziemy taką osobę samymi przeszywkami. Jeżeli wiesz lub widzisz że ktoś korzysta z Switchera to wystarczy napisać skargę na forum, a Team sprawdzi logi.

Opublikowano

Nie daje rady wbić.

Gdy odpalam grę przez Satab.exe to ciągle mam "zostaniesz połączony", a gdy

przez metin2client to wyskakuje mi "start_monitoring_ service_error.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Beznadziejne usprawiedliwianie swoich porażek w pvp bs wroga jest conajmniej żałosne. Tutaj są 2 wartości bonusów, drugiej połowie wchodza maxy ... jakim trzeba być LENIEM, żeby nie umieć zrobić eq porządnego do pvp? -_-

Just L2P or go away nerd.

Opublikowano

Serwer godny polecenia serdecznie zapraszam.!

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Doświadczenie na nowej mapie buguje się tylko w jeden sposób, którego nie będę zdradzał, bo nie wiem czy to bug do naprawienia czy nie.

Jeżeli ubijesz "to coś" (nie powiem co) z ponad jedną kulką, exp Ci się zbuguje. =]

Super się według mnie gra, tak jak za dawnych czasów... nie jest trudno, nie jest łatwo.

BonusSwitcherów widzę naprawdę mało, może jeden na dzień w każdym królestwie.

Dziękuję za pierwsze "Lubię To" za moją ciężką pracę przy publikacji.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

to zróbcie tak żeby żadnego nie było bo potem ludzie latają w butach z bonami 15% abs na miecze 2 erke sztylety i wachlarze i 5k hp...widziałem takie

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

DeathMT2, bez BS'a udało mi się włożyć takie bony... Kilka godzin w sobotę i kilkadziesiąt minut w tygodniu - trochę czasu zeszło, ale opłacało się.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kur.eK a ja siedziałem 4h nad samymi kolczykami i co mam ? 15 miecze 2 reka sztylety 10 ludzie 20 diably. Bez BS'a. Postarajcie sie całkowicie zablokować BS'a bo znam sposób na jego odpalenie(koledzy na ts mi powiedzieli). I niech GM da wiecej expa choc o 100% bo wgl na 100lvlu nic nie leci

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Wątpię, aby BonusSwitcher tak działał, ale jeżeli... to wszystko jest w logach serwerowych. =]

Raty są ciągle zwiększane, więc można expić.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...