Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos dla osob przeciw karze smierci

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety póki jesteśmy w UE gówno a kara śmierci będzie. Osobiście bym takie kolesia wstawił do celi 2x2 zero światła i niech tkwi pizda !

Opublikowano

Pierdolenie z tym bogiem. On nie istnieje.

Nie wiem czemu autorowi polecialy lzy, mnie to nie ruszylo. To nie jeden taki przypadek, a zabojstwo nie bylo brutalne.

Ja jednak jestem za kara smierci. Jebie mnie to , ze to lepsze od dozywocia .

Opublikowano

@Up prawda

Jeśłi to naprawde to koleś był psycholem i tyle jak można zrobić to własnym dzieciom @!@!

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Oj Tam Oj Tam....

A na serio...kara śmierci?Nikt nie powinien decydować o czyimś życiu...On najwyżej dożywocie.Dzieci no cóż kostnica...Żona psycholog...

Opublikowano

Oj Tam Oj Tam....

A na serio...kara śmierci?Nikt nie powinien decydować o czyimś życiu...On najwyżej dożywocie.Dzieci no cóż kostnica...Żona psycholog...

Dożywocie ?? Pomyśl on zadecydował o czyimś życiu i to w dodatku o życiu 2 niewinnych dzieci :) uważasz,że spędzenie reszty jego nędznego życia w więzieniu będzie zadość uczynieniem ??

Opublikowano

Tak mówicie że kara śmierci , kara śmierci , a odpowiedzcie sobie na pytanie czy wasze sumienie dałoby wam żyć jeszcze przez około 20/25 lat z myślą że zabiło się własne dzieci ? On był emerytowanym policjantem więc w więzieniu będzie miał kłopoty.

Opublikowano

dodam coś od siebie.

Dla nich bardzo chętnie zastosował bym karę śmierci:

(Dla ludzi o mocnych nerwach)

http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clanky/25-07-2011/tvojenoviny-uboheho-psika-upalili-zaziva.html

1324582503-U433780.png

Sygnatura by

Krephicek (me)

Opublikowano

Mi link nie działa odsyła mnie do strony głównej tvoje noviny czy jakoś tak...

//Już działa

dodam coś od siebie.

twój link do filmu (nie wstawiam bo wolę nie pokazywać tego ludziom)

Prawo i tak będzie niesprawiedliwe i wsadzi ich na max 5 lat w zawieszeniu bo to będzie "zwykłe spowodowanie śmierci".

Opublikowano

dodam coś od siebie.

http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clanky/25-07-2011/tvojenoviny-uboheho-psika-upalili-zaziva.html

Co pojebani ludzi takich tylko do gazu albo tortury przez 25 lv Szkoda pieska :(

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

@UP4 ehh dajcie spokój to co się dzieje na świecie to jest naprawdę coś niemożliwego i ja się pytam gdzie są rodzice tych dzieci? Pewnie patologia, ale niestety z tym się nic nie da zrobić.

Opublikowano

Za takie coś kara śmierci powinna być ;)

Co do tego artykułu jest prawdziwy bo mieszkałem w bloku obok przez 3 lata i pamiętam to wydarzenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...