Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS z PC na komorke

487xcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie czy jest jakis program czy cos

na ktorym mozna np; miec podpieta komorke kablem USB do PC i z PC pisac sms i wysylac komorka ?

przydalo by mi sie to bo nie cierpie pisac sms z komorki

a i P.S

jesli to wazne to mam komorke z Mix Plus

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Rekrut
Opublikowano

www.akazoo.pl

Bramka sms, więc po co sobie tak komplikować ?

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

ta wiem ze jest cos takiego jak brama sms ale chodzi mi konkretnie o wysylanie SMS z mojego nr. telefonu do kogos a po co i w jakim celu to juz niewazne

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Rekrut
Opublikowano

Jeżeli masz modem internetowy, ten z plusa (taki przenośny) to możesz, oczywiście ;] Wystarczy, że włożysz kartę...

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

każdy telefon ma jakiś soft do obsługi i w nim można bez problemu pisać sms, wysyłać tak samo jak i odbierać je w programie na kompie przez telefon podpięty na usb

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

każdy telefon ma jakiś soft do obsługi i w nim można bez problemu pisać sms, wysyłać tak samo jak i odbierać je w programie na kompie przez telefon podpięty na usb

Przykładowo dla Samsunga jest to program, w którym zarządzamy plikami multimedialnymi oraz kontaktami/ wiadomościami.

Bez problemu wtedy wchodzimy w odpowiednią zakładkę, wpisujemy numer i wysyłany wiadomość :).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

na dodatek większość softu bez problemu obsługuje różne telefony. karta jak jest używana nie ma znaczenia byle była możliwość wysłania SMS z niej

programy : Nokia PC Suite , SonyEricsson PC Suite, iPhone PC Suite i wiele innych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie w każdej wersji SE PCS jest ta funkcja ;)

Do SE polecam MyPhoneExplorer 1.8.2 - jest po Polsku

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Paranormal nie musi przez bramkę tylko musi skombinować sobie albo modem z plusa albo po prostu znaleźć program pod softa który da radę wejść do bramki sms w komórce i można pisać jak się owy program nazywa nie powiem bo nie pamiętam jeszcze nie dawno taki widziałem.

Opublikowano

każdy telefon jak wysyła SMS ma modem, i przestańcie mu piepszyć o jakiś bramkach czy modemach z plusa. NIE MA ŻADNYCH BRAMEK W TELEFONIE , jak wyśle z telefonu wyśle i z kompa do którego podłączył telefon

podłączy telefon, zainstaluje soft powinno wszystko działać jak należy bez żadnych ustawień

zresztą jak widać nie pofatygował się nawet napisać co ma za telefon a z pytania wynika że nawet nie zainstalował oprogramowania do telefonu na kompie , albo ma w wersji najprostrzej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...