Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Błąd Przy Włąnczaniu WR

Adek1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak włączam War Rocka to wyskakuje takie coś jak zrobić żeby działało??

CRC Checksum Error - C:\Program Files\GamersFirst\Warrock\Texture\UQ\AI\Ai_result_ph.tga.xml

Daje + lub - jak kto woli

Opublikowano

mi tez to wyskakiwało ale wziołem to usunołem co tam pisze jak tu usuniesz to ci jeszcze inne wyskoczy to tez to usuń

nie wiem jak inni

Opublikowano

Z tego co pamiętam to takie coś wyskakiwało jak się zmieniało pliki w WR a dokładniej to chyba coś z grafiką np. wyglądem broni czy coś. Ale głowy nie dam. Dajcie po prostu "Check files". Jak nie pomoże to piszcie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Lol. Dziwne. Może wyłącz antywirka i znów Check Files, bo może on coś blokować. Jeśli nie pomoże to dam Ci ten plik ode mnie :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja nawet nie mam takiego folderu, jaki tobie wyskakuje w błędzie, a chciałem tobie shostować ten plik....

Na pewno mówimy o jednej i tej samej wersji? International?

Jeżeli tak to spróbuj, najłatwiejszą drogą czyt. reinstall^

32354141673387527780.png

Opublikowano

@UP Na pewno nic nie zmieniałeś, bo nawet jeden zły plik może wywołać błąd CRC. Aha, jak robiłeś reinstall to usuwałeś pliki które zostają po WR tam gdzie był zainstalowany, bo jak nie to spróbuj jeszcze raz tylko tym razem je usuń i powinno działać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Są tam, gdzie zainstalowałeś warrocka. Pewnie C:program files>gamersfirst i to usuń i jescze raz zainstaluj, najlepiej gdzieś indziej.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Problem rozwiązany. Zamykam.

Jeżeli autor zechce żebym otworzył temat - pisać pw.

@Edit

Na prośbę autora : )

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mam identyczny problem. Zrobiłem identycznie to co podpowiadaliście koledze i także mi działało.. przez jedno włączenie. Działo na początku, a jak drugi raz chciałem włączyć to ponownie to samo. Wiadomo jaka może być przyczyna?

btw. w problemie chyba kolega zrobił błąd, ponieważ zamiast folderu UI, wpisał UQ.

Opublikowano

Jeśli po kolejnym CAŁKOWITYM usunięciu folderu będzie działało, to War Rock tworzy jakiś plik, który potem wywołuje ten błąd. Dziwne. Np. ja nie mam folderu ,,AI". Może ściągnij od GamersFirst klienta a nie z warrock.net?? Być może tamten nie jest 100% oryginalny.

Nothing to do here.

Opublikowano

Mój kolega ściągnął z tego samego źródła co ja i też nie ma folderu "AI". Usunąłem ten folder.. i włączyło się, ale... podczas Loadingu (ponad połowa) wyskakuje błąd, tym razem brzmiący "CRC Checksum Error Data\UI\"

i znowu to samo... Plik CouponPopun.bin u mojego kolegi nie istnieje o_0

czemu ja mam pliki dodatkowe, dzięki którym mam błędy....

Informacja dla Adka ^^

usuń te pliki, które blokują Ci wejście do gry. One są niezbędne. Mi działa gra już bezproblemowo.

//double post, spam || AdrenalinaPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...