Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programowanie cheatów

doorsteps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje przywrócić dział programowania cheatów. Mam na dysku poprzednie części mojego kursu autoit i mam pomysły na nowe części tak więc z chęcią bym go kontynuował.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dział na pewno zostanie przywrócony. Mam kopię wszystkich tutoriali zawartych w starym dziale, jeśli być chciał je republikować, to zachęcam. Jakby czegoś Ci brakowało to pisz na PM. Będę wieczorem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Napewno to się przyda, możesz przywrócić też programu =Munio='a do Tibi, bo akurat nie mam ich instalacji na komputerze, a bardzo by mi się przydały (np. Munio SS)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeszcze przydał by się dział o Call of Duty, gram w niego czasami, ale nie mam żadnych cheatów do niego. Więc jakby się ktoś znalazł kto wie o co chodzi w temacie, to byłbym wdzięczny. :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tyle, że do cod mają bardzo dobrą ochronę punkbuster (przynajmniej do cod2). Więc pograsz sobie na cheacie, ale zaraz wylecisz. ;P Ale oczywiście jestem za.

wielkość sygny

Opublikowano

Ten dzial z Auto It'em byl supcio niemoglem sie odczekac nastepnych tutorialy(miala byc aktualizacja "pierwszy bot")

• Dodaj nową pozycję...