Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Energy" Czyli Taka bateria

Metin0wiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wiem że nazwa tematu taka nietypowa ale do czego służy ta bateria w prawym dolnym rogu ekranu ? Bo mam już 1000/1000 i nie wiem co z tym zrobić.

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Nie do końca pamiętam, ale za nią możesz pomalować swoją zwykłą broń na jakiś inny kolor, ale broń musi być chyba na unlimited.

Nie wiem czy mówię ci to dobrze bo już od 2/3 tygodni nie gram.

Opublikowano

Jeśli masz broń na zawsze(unlimited), wchodzisz w invertory i naciskasz na broń. Wyszukaj gdzie pisze energy coś tam (nie pamiętam do końca) i masz po prawej taką strzałkę. Gdy ją naciśniesz to wyświetlą ci się 3 napisy. 1 to bodajże siła, 2 to chyba szybkość przeładowania, a 3 nie pamiętam. Jednak w 100% nie jestem pewny więc lepiej sprawdź ^^. no i gdy już naciśniesz w co chcesz ładować baterie to masz tam takie dwa paski. U górnego po prawej stronie jest strzałka. Naciśnij ją i naładuje ci się tyle ile masz baterii. Ładuj co jakiś czas jak zdobędziesz baterie. A i za kolejny lvl twojej broni trzeba płacić. I wraz z lvl będzie ci się zmieniał kolor broni. Mam nadzieje, że pomogłem i myślę, że dalej sam dojdziesz. ;p

dladaniela.png

Zbieram +

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...