Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja zatrzymuje się na 16.2%

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.Pobrałem nowego meta bo wcześniej ciągle jakieś błędy wyświetlały itp. a teraz to je*aństwo nie chce mi się zaktualizować.

Nie jestem jakims newbie czy coś tylko ciągle jakieś błędy mi się wyświetlają od kiedy mam windowsa 7(64-bit).Weźcie coś pomóżcie,bo nie ogarniam.

edit: mam problem z torrentowaniem teraz wyświetla się:

metin2_hshield_13740 file(C:PorgramFiles/Metin2/hshield/asc/0sgame.scd) error:Proces nie może uzyskać dostępu do pliku,ponieważ jest on używany przez inny proces.Błąd podczas pobierania plików(Torrent%s)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

ok.bo dziwnie mi się pobiera z predkością tylko 10kb/s.Ale już coś rusza.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Włącz menedżer zadań i poszukaj w procesach metin2client.bin. Wyłącz go, po czym włącz powtórnie metina.

P.S

Przy okazji odpisz mi na prywatną wiadomość

kochamplastik.png
Opublikowano

mi tez sciaga po 10 :D i jak mam ten bład to wylaczam tego patchera w cholere i wlaczam jeszcze raz , i odziwo sciaga reszte plikow

Opublikowano

wyłącz metina z menadżera zadań i potem znów go uruchom powinno pójść i poczekaj trochę bo czasami długo sie torentuje

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...