Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lost-Server [PL] [No-Hamachi]

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yo..

U kapitana Pisze.Komenda. "Chciałbym nowe EQ" powie mi ktos o co w tym chodzi? bo nie ogarne tego. 1 raz gram na serwerze takiego typu wiec prosze o sensowne i szybkie odp ; ] za pomoc leci + ; ]]

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

@2up: tam wpisz id, ktore znalezles tu na mpcforum.pl:

http://www.mpcforum.pl/topic/65970-komendy-wszystkie-po-polsku/

Yo..

U kapitana Pisze.Komenda. "Chciałbym nowe EQ" powie mi ktos o co w tym chodzi? bo nie ogarne tego. 1 raz gram na serwerze takiego typu wiec prosze o sensowne i szybkie odp ; ] za pomoc leci + ; ]]

Ten launcher musisz dac do clienta 2008.

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

wywala mnie jak wchodze na postac ;/

wchodze w wybor postaci wybieram i kicka kazda postac jaka wezme

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Serwer jest ok ale musisz skasować zwoje bossów i metków albo ograniczyć stawianie bo dużo noobów typu "Woj" "JamWoj" "JamWojka" to ta sama osoba spamuje tym .. a potem ci dupe lizal zebys go nie podejrzewal sprawdz logi z 17-18 może wczesniej.

Dawno takiego serwa nie było bez epikow ; ) tylko powiedz mi czy skasowales wlasciwosci tej ryby co daje niewidzialnosc ciagłą na kryciu ?? jak cos to podam nazwe bo znalazlem info o niej .

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ploty, pletiva a oplocenĂ­ od svÄtovĂŠho vĂ˝robce plotĹŻ, Tvorba webovĂ˝ch strĂĄnek, ModernĂ­ zdravotnĂ­ matrace, kterĂŠ pomĂĄhajĂ­ od bolesti - matrace UNAR, OblĂŠkĂĄme se stylovÄ - obleÄenĂ­ a hip hop obleÄenĂ­, NĂĄbytek, Ĺžidle a nĂĄbytkovĂŠ doplĹky na lino.cz

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '88.102.246.142' (110) in /home/users/lostdharma6/m2lost.4fan.cz/web/config.php on line 16 Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '88.102.246.142' (110)

Yyyyyyyyy.... Coś nie działa :/

#teams4bal

Opublikowano

Jak "Lost" wbije to serwer będzie Online ;d . Trzeba czekać ;]

Jeśli jesteś Fajny Daj +Będę Bardzo wdzięczna ;****

Zapraszam na Mój Profilek:*****

Opublikowano

Cytrynka ale Lost nie dawno o 14:10 byl w temacie bo mi odpisal na moje pytania takźe cos robi albo nie wlacza ; p

Chyba że tak ; d. wiesz ja dopiero wbiłam ;d oke .to czekamy dalej ; ]

Opublikowano

Ja czekam do 15;30 a potem wyjebane lostdharma6 nawet nie łaskaw odpisać czemu offline a co chwila na profilu patrze i pisze "Ostatnio na forum 14:40 , 14:42 , :14:46 " ..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Chyba też tak zrobię ;D to czekamy do 15.30 ;d

Opublikowano

Lost zjebales serwa. teraz syrkiem z kd i full na klase ninja bije im 2,9k bez kryta. a to ninja bez eq...bug na bugu itemy sa wgl inne mialem kd kicklo mnie i zamiast kd jest fryzura. itemy sie zamieniaja w inne

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...