Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Slajdy

Matess`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz po wlaczeniu tf'a jak chce wybrac przedmioty , albo przegladaj serwery to tak zacina mysz i jak juz klikne , to slajdami przechodzi..

Pobieralem od nowa tfa i dalej tak samo , wydaje mi sie ze po IDDLOWANIU tak sie zrobilo , wasze propozycje co zrobic ?

Opublikowano

Nope... Najwidoczniej mysz masz zużytą... ZAWSZE pisz jaki masz sprzęt ! Takie coś może się też dziać od np. przegrzewania się karty graficznej.

Opublikowano

Nope... Najwidoczniej mysz masz zużytą... ZAWSZE pisz jaki masz sprzęt ! Takie coś może się też dziać od np. przegrzewania się karty graficznej.

w dupie byles i gowno widziales ;x

Najlepiej sie nie udzielaj nastepnym razem , wczoraj bylo dobrze , a po iddlowaniu znow wrocilo

ogarnaisz ze pisze po IDDLOWANiU ?

Opublikowano

Może odrobina kultury, nie ? W TF2 gram bardzo długo, idolwało się też ale nigdy mi się nic takiego nie zrobiło... Możesz mi powiedzieć jak może "IDLOWANIE" wpłynąć na komputer i grę ? Bo nie rozumiem...

Opublikowano

Dobra wyżej mnie ponioslo

-applaunch 440 -textmode -nosound -window -nopreload -novid +connect 91.228.197.75:27025

Nie iddluje przez gre , tylko tabele i cos sie zepsulo ; ]

Opublikowano

To już całkowicie nie mam pojęcia...

By nie było offa... Lepiej używaj tego

-textmode -noshader -novid -console -nosound

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...