Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

kamilozz12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie moge wbic na server gdy on jest on

Nie mam bana na ip ani nie jest Wl bo sie pytalem wlasciciela

Pisze mi cos takiego:Can t reach server a potem jak w niego klikam to pisze mi to:

Failed to connect to the server connection timed out:connect

Pomocy

666

Opublikowano

To jest twój serwer?

Może masz złe ip

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Sprawdź jeszcze raz ip, możesz mieć źle wpisane ip nie wiedząc o tym. Zobacz czy nasz dobrą wersję MC, nie wiem czy to ma wpływ ale sprawdź, upewnij się też czy na pewno jest włączony.

beznazwyva.png

Opublikowano

Ja mam router neostrady. Wystarczyło wpisać w google-- Jak odblokowac porty router neostrada. Nie wiem jaki masz router/modem

!!! Nie bądź żyła, daj LAJKA !!!

Opublikowano

Kolego, Google nie boli. Wpisz '' Jak odblokowac porty w routerze( podajesz jaka siec)'' mozesz tez szukac bez podawania nazwy routera

A przez co to ja nie mam pojęcia :D Kolega mi powiedział że mam odblokować porty to poszukałem i znalazłem;]

Opublikowano

Czasami jest też tak że założyciel serva może wejść a nikt inny nie. Pomaga reinstal hamachi ale lepiej wyłączyć zaporę. Doradź mu.

Jak zapora nie pomoże niech reinstalnie hamacha.

Opublikowano

Jak kolega zrobił serwa to wyłaczenie zapory nie pomogło, reinstal i aktualizacja hamachi też. Odblokowanie portów jedynie zostało. Ale warto spróbować z tą zaporą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...