Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]: Odkryto nową technologię ulepszania!

wilk2323PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15lvl? za kazde ulepszenie placi sie wiecej uri ale liczny ze 4k no to 4*15=60k uri xD czyli zeby walic z 100 na 106 musimy wydac 60k uri o.O

EDIT

@Down mi tez ;) moze jeszcze nad tym pracuja alboco

Hehe oczywiście nie moge tego powiedzieć napewno, ale tak sie zbugowało że ulepszyłem na 1 a tu odrazu 15 i wychodziło o 6%

Opublikowano

Mam do Was taką prośbę. Olejcie to i grajcie bez tego gówna. Po chuj wam to ? Zróbcie jakiś wielki protest i niech nikt z tego chujostwa nie korzysta to może sie obudzą i zobaczą że nie warto psuc tej gry .

Jak ma sie MP1 na poziomie 3 to na 4 ulepszenie trzeba zaplacic 11 mln. Natomiast na 5 ulepszenie az 16 mln . (na pewniaka) . A różnica tych laserów wynosi 0,2% do strzału JEDNYM. Boję się myśleć ile to bedzie w uridium... widzicie? nie warto :) wiec nie korzystajcie ...

Opublikowano

@UP ale ty sie zastanow czlowieku ile uri wpakujesz w to, zeby walic z lf3 te 200;P pewnie okolo 100k uri oby i nie wiecej

nie malo z pewnoscia ale zapewne za jakis czas beda latali gracze na full poulepszanymi statkami:)i tylko wtedy ulepszanie ma sens:d w sumie lepsze to niz lf4 bo tu masz pewnosc ze jak masz duzo uri to poulepszasz a lf4 to loteria

e wlasnie charlesem moze to mozna zbugowac xD

Opublikowano

Jak wejdą pakietki to niech ktoś tu napisze bo ja na komórce bardzo często siedzę i nie chce mi się co 2h na kompa wchodzić :D;)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ta ulepszenie na 100% kosztuje 4 tysiące uri i jest 15 pozimów

4 x 31 LF4

4 x 31 Bo2

4 x 10 Dronów

4 x 1 wyrzutni

i to wszytsko mnożymy przez 15

i to daje 4 mln uri coś tak ok tylu

Opublikowano

ta ulepszenie na 100% kosztuje 4 tysiące uri i jest 15 pozimów

4 x 31 LF4

4 x 31 Bo2

4 x 10 Dronów

4 x 1 wyrzutni

i to wszytsko mnożymy przez 15

i to daje 4 mln uri coś tak ok tylu

kazde kolejne ulepszenie jest drozsze wiec bedzie duuuuuzo wiecej niz 4 mln uri

Opublikowano

Spoko....

Czyli podwójne bosterki i z rozdzielaczy, full lf4 na statku, dronach i pecie, RSB, havocki na wszystkich dronach, drony na 6 lvl, 8 irysków , Apis, Zeus, Te ulepszenia na max i golec leci na hita?

-.-"

Opublikowano

panowie wkraczamy w epokę 200k na hita ....

Nie wiem czemu tak wszyscy pisza i boja sie tych nowosci.

Fakt, mnie też one wkurwiają i najlepiej by było gdyby nikt z tego nie korzystał, ale wprowadzili i co zrobić? trzeba grać dalej albo sprzedać konta.

Ogólnie to od 2010 roku oprócz zmian graficznych nie widzę większej różnicy w hitach . Tak jak wtedy bili 27k tak samo dzisiaj większość graczy leje od 27k - 34k. Nawet jak komuś się uda zebrać te kilka lf4 to to prawie nic nie zmienia.

Nowe drony ? strasznie drogie i mało osób je ma - naprawdę, rzadko można spotkać takiego gracza.

Nowe wrota? nic nie zmieniły, alieny to alieny przecież : )

Designy dla dronów? Ma je wszystkie (bo wtedy dopiero dodaje to 10% do dmg) może 50 graczy na 1500+, w tym 40 siedzi we wrotach /na bocie, 5 grzeje porty i moze 5 lata na wrogich albo bije alieny. Podobnie z lf4.

PET? bardzo dobra zabawka, można szybciej przejść wrota, np. falę sibelonitów czy też szybciej zarabiać uri na bocie. W pvp się nie przydaje za bardzo.

Nowe designy dla golców? - nie mam nic przeciwko, ładny wygląd a umiejętność rzadko używana i można równie dobrze grac bez tego , nie polecam na to wydawać uridium bez fullki z grubymi i 2 slotami w ht.

Moze i da rade walnac jakies 150k+ ale nawet nie wiecie jaka to rzadkość i jak trudno tyle osiągnąć. Raz ze hity x4 i rsb muszą sie polaczyc, a dwa ze trzeba miec wszystkie lf4 ulepszone na maxa , drony itp, oczywiscie cybernatyka II, boostery i inne duperele. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś tyle we mnie walnal wiec prosze nie piszcie takich bzdur, bo te nowoscie mało zmieniaja, aczkowliek sa wkurwiajace strasznie , bo nie wiadomo na co uri przeznaczac.

Opublikowano

Fakt, mnie też one wkurwiają i najlepiej by było gdyby nikt z tego nie korzystał, ale wprowadzili i co zrobić? trzeba grać dalej albo sprzedać konta.

Ogólnie to od 2010 roku oprócz zmian graficznych nie widzę większej różnicy w hitach . Tak jak wtedy bili 27k tak samo dzisiaj większość graczy leje od 27k - 34k. Nawet jak komuś się uda zebrać te kilka lf4 to to prawie nic nie zmienia.

Nowe drony ? strasznie drogie i mało osób je ma - naprawdę, rzadko można spotkać takiego gracza.

Designy dla dronów? Ma je wszystkie (bo wtedy dopiero dodaje to 10% do dmg) może 50 graczy na 1500+, w tym 40 siedzi we wrotach /na bocie, 5 grzeje porty i moze 5 lata na wrogich albo bije alieny. Podobnie z lf4.

PET? bardzo dobra zabawka, można szybciej przejść wrota, np. falę sibelonitów czy też szybciej zarabiać uri na bocie. W pvp się nie przydaje za bardzo.

Nowe designy dla golców? - nie mam nic przeciwko, ładny wygląd a umiejętność rzadko używana i można równie dobrze grac bez tego , nie polecam na to wydawać uridium bez fullki z grubymi i 2 slotami w ht.

Moze i da rade walnac jakies 150k+ ale nawet nie wiecie jaka to rzadkość i jak trudno tyle osiągnąć. Raz ze hity x4 i rsb muszą sie polaczyc, a dwa ze trzeba miec wszystkie lf4 ulepszone na maxa , drony itp, oczywiscie cybernatyka II, boostery i inne duperele. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś tyle we mnie walnal wiec prosze nie piszcie takich bzdur, bo te nowoscie mało zmieniaja, aczkowliek sa wkurwiajace strasznie , bo nie wiadomo na co uri przeznaczac.

Więc tak, po części się z tobą zgodzę, ale że nie widziałeś że ktoś Ciebie bił ponad 150 czy 100k to dziwne. Na pl3 nie wylecisz z bitewnych, podleci vega (z mmo, nie będę mówił czyje to vegi biją ponad 140kilo, co jest bardzo dziwne), której nie zdążysz zjechać małej konfy i pękasz. Co do 150+ bez ulepszeń dostawałem salwy po 152 tyś, znam dobrze tą osobę, ma wszystkie lf4, ale i umiejętności z ustawieniem konfiguracji też sporo dają :-)

Pozdrawiam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Ehhh prosze cie latam sobie z 6lf4 , apis , zeus i mając 2osłony na dronach na czystym sepromie wyciągam ponad 40k.

Opublikowano

Zostawcie tą grę. Idźcie grać w coś normalnego :)

Im dłużej ona istnieje, tym :

1. bardziej chujowe eventy
  2. nowe super rzeczy za uridium

Moim zdaniem dalsza gra w to coś na poważnie nie ma większego sensu.

Opublikowano

Ehhh prosze cie latam sobie z 6lf4 , apis , zeus i mając 2osłony na dronach na czystym sepromie wyciągam ponad 40k.

Osiągasz ponad 40k, ja również, ale zapewne z białki, co do rsb przypuszczam ponad 60tys, więc 40+60= 100 z 6 lf4, do tego rakiety, ostatnio bawiłem się w dmg test, mając wtedy 2lf4 biłem po 109tys, więc zapewne ty również bijesz po tyle, ale gdy szybko zmieniasz z rsb na białko bądź "coś" za Ciebie to robi :-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Coż kerkav ani innych tego typu programów wspomagających nie używam i zamiaru używać nie mam, no więc licz sobie 100k z samego rsbi i białej, plus boosterki mamy 120k hellstorm i rakieta , tak więc na full lf4 przy wielkim szczęściu móże sie da te 200k wyciągnąc

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...