Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pewien plugin oraz info!

Bestalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, otóż gram w mc już naprawdę długo, lecz nigdy nie stawiałem dedyka. Nie wiem jak to działa, i to jest pierwsze pytanie. 2 pytanie, to plugin interesujący mnie, a mianowicie dodanie teleportu, lecz nie zwyklego. Po prostu chcę wejść na płytkę naciskową, i powinno mnie teleportować do danego miejsca. Jeśli ktoś zna ten plugin to proszę o pomoc;) (Widziałem go na jakimś serwerze)

@EDIT

Przepraszam, opcja szukaj jest dla mnie odległa... W związku z tym panu pod dziękuje za linka, a pytanie nr 2 nadal aktualne;)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Zerknij

http://www.mpcforum.pl/topic/336709-tutinstalacja-serwera-na-vpsdedyku/page__p__2364901__fromsearch__1#entry2364901

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jeśli można to tez podpinam sie do pytania o plugin :) Czyżby to było na LegendaryCraft? Oni tam mają większość własnych pluginw więc może i ten jest tylko ich :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Ponawiam pytanie! Wciąż brak info na temat pluginu. A co do ~UP to nie grałem na Legendary, więc wątpie, że to jakiś "domowy":)

"

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Ja grałem, chwilkę :D jakieś 3 miesiące :D 300 slotów mają :D Btw dzieki za plugin :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...