Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka pod laptopa,szybko ! Będzie lubię to :D Sporo :D

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mój laptop się strasznie grzeje temperatura dochodzi do 100 stopni procesora,więc postanowiłem kupić podkładkę bo wielu znajomym pomogło. Chciałbym abyście mi pomogli wybrać

Rozstawienie wyjść wentylatorów od spodu laptopa jest takie.

http://imageshack.us...6/rysunekq.jpg/

Najlepiej żeby była do 50zł z kurierem pobraniowym,myślałem nad tą allegro.pl/nc35-chlodzaca-laptop-chlodzenie-laptopa-i1860376905.html

a może ta http://allegro.pl/aab-cooling-nc31-chlodzenie-laptopa-b-ciche-20db-i1973289001.html ??

Tylko proszę o obeznane osoby..

Opublikowano

Nie jestem za bardzo obeznany w tym , ale proszę o nie dawanie warna...

Ja jak miałem laptopa to brałem zawsze deskę tą do kuchni wiesz Co się chleb kroi i wgl , ale niewiem czy pomoże.

Poczekaj na wypowiedź innych '' obeznanych''

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Nie jestem za bardzo obeznany w tym , ale proszę o nie dawanie warna...

Ja jak miałem laptopa to brałem zawsze deskę tą do kuchni wiesz Co się chleb kroi i wgl , ale niewiem czy pomoże.

Poczekaj na wypowiedź innych '' obeznanych''

Ja już próbowalem różnych sposobów ,jeśli podkładka nie pomoże to odrazu serwis poleci..

Opublikowano

i co ci serwis zrobi ? zapłacisz za czyszczenie pewnie bo zakurzony radiator i tyle

podkładka może ale i nie musi tak koniecznie obnizyc temperatury, zależy jak bedzie nawiewała powietrze, sama w sobie nie służy do chłodzenia

wyłączyć, podłączyć odkurzacz i ile się da powciągać kurze. jak jest możliwość porzedmuchać potem sprężonym powietrzem, jednak nie polecam robic tego na skręconym laptopie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jeśli zalany nawet trochę to serwis policzy jako nieserwisowany na gwarancji , nie ważne że działa i sprawny ale tego gwarancja nie obejmuje

pewnei kurz skleił się w "koty" i pozatykał otwory do wentylacji jak i sam radiator

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...