Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiania języka na Polski ?

Danone10000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem sam klucz do gry. W ofercie wyraźnie było napisane, że gra będzie w języku angielskim, jednak multi w języku polskim. Niestety, język polski był już wybrany, choć multiplayer nadal mam po angielsku. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Zmień język w multi i single na polski i się ściągnie od nowa, nie może być np. single po polsku a multi po angielsku.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

W singlu mam tylko do wyboru polski i rosyjski, a w multi polski, angielski itd. Jak zmieniam na polski w multi, to nic się nie pobiera. Gościu mnie zapewniał, że multi będzie po polski.

Opublikowano

Nic nie da że w multi zmienisz język na polski, bo tłumaczenia są wykorzystywane w single i w multi z plików localized, u mnie w single jest język polski i angielski.

Opublikowano

W takim razie oszukano mnie :/ Dzięki za odpowiedzi, pomogliście mi. Jeszcze takie pytanie, mógłbym np. wziąść od kogoś polskie pliki? Lub zainstalować spolszczenie?

Opublikowano

Tak, jeśli masz jakiegoś kolegę, który ma polską wersję gry, to tak, ale skopiuj cały folder "steamapps".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...