Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q]Ile może kosztować ?

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak trudno Ci wejść na allegro?

za tą kasę ze spokojem kupisz nowy zestaw slim 320gb + 2 pady + starter move + jakieś dema

takie zestawy są nawet za mniej niż 1400zł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tak jak UP.

Nie radzę kupować oddzielnie move i drugiego pada, gdyż wyjdzie o wiele drożej....

Dużo promocji teraz, gdyż idą święta i sklepy jak Saturn oraz Media Markt mają wiele promocji...

Po ich stronkach też można poszperać.

Opublikowano

@up

Media chyba nie ma napisanych cen na stronie, może to tylko w moim mieście.

@topic

Ja kupiłem ps3 250 + 2 pady + fifa + 3 dema za 1000 z groszami. Także w okresie świątecznym. Szukaj okazji :)

Opublikowano

Masz tutaj dobry zestaw... Cena najniższa na allegro jeżeli chodzi o taki zestaw.

320 GB, Playstation Move (kontroler ruchu + kamerka), 2 Oryginalne pady bezprzewodowe, kabel HDMI i chyba to wszystko

dodam, że konsolka SLIM oczywiście...

Zresztą wejdź w link i zobacz.

Opublikowano

Przejdź się do najbliższego Saturna , Media Expert , Media Markt i zobacz i spytaj ile to wszystko a jak nie to od tego jest Allegro

Opublikowano

Do 1300/1400 kupisz.

Hipermarkety, lecz w Media Expert najdrożej. Lepiej Media Markt.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ja kupilem na robson.pl swoja konsole za 900zl [pad + full okablowanie] do tego BF3 i nie trzeba dawac 1500 zl :D

Ja kupowalem z dwa tyg temu wtedy bylo za 900 , obecnie na robson.pl masz za 950zl

-

Opublikowano

Też mam zamiar kupować PS3 mam narazie 700zł na święta bym miał z 1000 znacie jakieś dobre stronki z PS3 najlepiej z grami i nie takie drogie :}

Opublikowano

Też mam zamiar kupować PS3 mam narazie 700zł na święta bym miał z 1000 znacie jakieś dobre stronki z PS3 najlepiej z grami i nie takie drogie :}

Hehe , jak kupowałem moją konsole z move w media expert też tyle miałem, rodzice dołożyli :) Może z tobą będzie podobnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...