Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DarknessFight

wiciobot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oki słuchajcie mam problem grałem już w DarknessFight i znowu chce wrócić ale mam problem.

powiem wam na czym on polega , po wejściu na ten link http://dkfight.de/ klikam download ściągam clienta i odpalam darkness lecz gdy kliknę na ikon wyskakuje mi napisz ,,Aplikacja została źle zainstalowana (0xc0000135). kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację''

Teraz proźba do was napiszcie mi do mam zrobić. Jakby co ściągnąłem też lauchera i nadal nie działa

GG;5323068

Opublikowano

Powiedz jaki masz system bo to najważniejsze,ale z tego miejsca mogę polecić ci taki o to kroki :

- Zainstaluj service pack dla swojego systemu

- Zainstaluj Net. Framework 3.5

Po tych czynnościach powiedz czy dalej nie działa.

Opublikowano

Jeżeli masz windows xp to git ;)

Zainstaluj

Service pack 3 - Program,który uaktualnia pliki systemowe + dodaje nowe

Możesz także zaktualizować sterowniki , oraz zainstalować DirectX 10.

Opublikowano

To teraz tak kolejny problem gra się włącza ale jak chce zrobić postać to włosy pokazują się a miejscu intymnym wiec myślałem że to jakiś błąd ale okazało się że przez to nie mogę zrobić postaci bo przez cały czas mi pisze nie można zrobić tej postaci. Więc co dalej a zainstalowałem tylko net.framework 3.5

I CO TERAZ!!!!????

Opublikowano

Service pack 3

http://www.dobreprogramy.pl/Windows-XP-Service-Pack,Program,Windows,12243.html

- uaktualnij sterowniki

- pobierz visual c++

- Pobierz directx 10

Opublikowano

Oki mogę wejść zalogować się ale włosy pojawiają mi się na miejscu intymnym a nie na głowie pobrałem programy nie mam wira co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...