Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy podrożeją!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie palę.

Chociaż kiedyś próbowałem ale mnie to nie kręci.

Zresztą prędzej czy później zdrożeją i tak

A kogo to interesuje, że ty nie palisz ? Przeczytaj sobie temat, bo to nie o tym kto pali...

Co do tematu papierosy co chwile drożeją.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat ruskie Viceroye są można powiedziec takie same jak "polaki"

Jedyne ruskie fajki które fajnie sie jara, bo ta reszta tych gównien z ich krzaczkami to sie nadaje o kant dupy jebnąć

Opublikowano

Prawidłowo.

Jak dla mnie cena paczki może być nawet 50+ zł ;) (czego i tak raczej nie będzie max 20-30 jak w innych krajach europy)

U mnie nikt nie pali i jestem z tego Dumny :)

Szkoda tylko że w różnych rodzinach gdzie ludzie palą nie będzie co włożyć do gara bo :

"- Tato, w telewizji mówili, że alkohol podrożeje od nowego roku. Czy to oznacza, że będziesz mniej pił?

- Nie, to oznacza, że będziesz mniej jadł."

:)

Opublikowano

Jest kryzys a państwo musi zarabiać, to zarobi na takich ciołkach jak wy :P więc tak, zdrożeją ale kur... ka pieczona za kompa abonament RTV będzie... wszystko drożeje...

Opublikowano

Dla jednych radość dla drugich smutek :D Od nałogu jest bardzo trudno się odciągnąć. Tacy ludzie muszą palić i kupią jak będą kosztowały nawet 20zł.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Spierdalać mi z tym gównem, niech nawet po 30zł są. W Anglii kosztują od 5 do 10 funtów, a wy sracie o 40 groszową podwyżkę.

2 lata palisz? Zaczęło się od szpanu przed kolegami? Chyba taa, dziewczyn na to nie poderwiesz. Paleniem nie pokażesz jaki jesteś męski.

Opublikowano

Akurat ruskie Viceroye są można powiedziec takie same jak "polaki"

Jedyne ruskie fajki które fajnie sie jara, bo ta reszta tych gównien z ich krzaczkami to sie nadaje o kant dupy jebnąć

Ty chyba szlugów nie palisz.

Viceroy-e palę codziennie (Polskie) Ojciec czerwone 24-ki, a matka niebieskie slimy...

A gdy ktoś uraczy ruskim od razu czuć....

Więc jak nie znasz się to nie wypowiadaj się na temat, który jest Ci obcy, albo nie jesteś pewien.

Pozdrawiam

Opublikowano

I kij wam w pupsko. Niech drozeja. Przynqjmniej jebani palacze przestana niszczyc przyrode, bo im zal bedzie kasy. Rzeczypospolita dobrze robi :)

Opublikowano

@ UP

Im mniej palaczy tym lepiej dla wszystkich bo wkurza mnie strasznie jak w pubach, klubach palą fajki :/. Nie czuje potrzeby wdychania tego smrodu od śmierdzieli. Dlatego jestem za akcyzami. W Norwegii fajki kosztują po 30 zł albo i więcej bo mają wysoką akcyzę na fajki i alkohol na rzecz promowania zdrowego stylu życia.

No i jak się czeka na busa/tramwaj to też wkurzają zasrani palacze bo pomimo zakazu palenia na samym przystanku to i tak palą. Czasem mam ochote wyrwać faję i wcisnąc do pyska by się nimi udławili za to, że nie szanują innych zasrani egoiści.

@ TOPIC

O parędziesiąt groszy skoczą ceny za akcyzę a dolicz jeszcze dodatkowe grosze z powodu podwyżek cen benzyny czyli droższy transport fajek ;] . Oprócz fajek produkty też podrożeją a w tym żywność. Szkoda tylko, że pensje większości ludzi są stałe o emeryturach już nie wspominając.

jqeuR.png

Opublikowano

Hmmm glupoty niektorzy gadaja ... Fajki drozeja caly czas i co ? i nic ... Nie pamietacie czasow gdzie fajki byly po 5/6 zl. a teraz 9.80 10.80 i dalej kazdy pali i dalej beda. Jak w irlandii kupuje sie fajki jedne z najtanszych pall malle po 7.25 euro to nikt nie placze. Ja sobie lmy z polski biore.

Ale jedno mnie faktycznie dobilo jak poszedlem do klubu w polsce i wszedzie kazdy palil ... Budynek caly w dymie , na dance floorze przy barze itp... Ale przeciez w klubach jak mowia niektorzy nie moga podniesc cen fajek bynajmniej gdziekolwiek ja bylem byly normalne ceny. Gorzej z alko gdzie piwo po 5-8 zl a pol litra juz 40-50.

Ciekawe co polska teraz zrobi jak w uni maja byc tylko kraje w euro zonie a polska jest daleko za nimi i nie robia standardow podobnych w polskiej walucie.

wakow9.png
Opublikowano

Heh palenie zabija : D ale ja i tak pale bo musze podrożeją trudno sie mówi xD

andre960pl.pngMAM NA KONCIE FAMASA+BERETTY

ZA G1C.NABIJAM UP NA PLAYSPANIE CHĘTNI PISAĆ NA PW!KORZYSTAM Z KONTA 3XCLUSIVESEXY LECZ DOSTAŁEM BLOKA DO PIĄTKU 10 GRUDNA EHH :(

Opublikowano

@ UP

Im mniej palaczy tym lepiej dla wszystkich bo wkurza mnie strasznie jak w pubach, klubach palą fajki :/. Nie czuje potrzeby wdychania tego smrodu od śmierdzieli. Dlatego jestem za akcyzami. W Norwegii fajki kosztują po 30 zł albo i więcej bo mają wysoką akcyzę na fajki i alkohol na rzecz promowania zdrowego stylu życia.

No i jak się czeka na busa/tramwaj to też wkurzają zasrani palacze bo pomimo zakazu palenia na samym przystanku to i tak palą. Czasem mam ochote wyrwać faję i wcisnąc do pyska by się nimi udławili za to, że nie szanują innych zasrani egoiści.

@ TOPIC

O parędziesiąt groszy skoczą ceny za akcyzę a dolicz jeszcze dodatkowe grosze z powodu podwyżek cen benzyny czyli droższy transport fajek ;] . Oprócz fajek produkty też podrożeją a w tym żywność. Szkoda tylko, że pensje większości ludzi są stałe o emeryturach już nie wspominając.

Jak cię to wkurza to powiedz im to prosto w twarz a nie obsrywasz ludzi po forach za to że palą... Mówisz na nich egoiści a sam nie jesteś lepszy, jak ty nie palisz to nie znaczy że nikt inny na świecie nie może palić.

Ty chyba szlugów nie palisz.

Viceroy-e palę codziennie (Polskie) Ojciec czerwone 24-ki, a matka niebieskie slimy...

A gdy ktoś uraczy ruskim od razu czuć....

Więc jak nie znasz się to nie wypowiadaj się na temat, który jest Ci obcy, albo nie jesteś pewien.

Pozdrawiam

Współczuję ci szczerze ale masz rację radzieckiego czuć z odległości.

Jest kryzys a państwo musi zarabiać, to zarobi na takich ciołkach jak wy :P więc tak, zdrożeją ale kur... ka pieczona za kompa abonament RTV będzie... wszystko drożeje...

A ja się cieszę że zarobią na takim cepie jak ty który oprócz siedzenia na kompie nic nie robi więcej i męczy starszą albo ojca co jakiś czas na renowację kompa bo mu gry nie chodzą...

Prawidłowo.

Jak dla mnie cena paczki może być nawet 50+ zł ;) (czego i tak raczej nie będzie max 20-30 jak w innych krajach europy)

U mnie nikt nie pali i jestem z tego Dumny :)

Szkoda tylko że w różnych rodzinach gdzie ludzie palą nie będzie co włożyć do gara bo :

:)

Fajną masz wyobraźnie, były tam smoki i krasnoludki?

Opublikowano

Niech drożeją, w końcu zniknie ten smród ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Podrożeją ale nie dużo.

Do tych wcześniej pierdolących, że przez to spadnie ilość palących - nie spadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...