Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wielka Aktualizacja ! Już Dziś !

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BIoBot padnie, czy nie padnie... nie ważne to tylko darmówka dla tych, którzy chcą mieć krocie nie inwestując nic...

Czas wszystko pokaże.. niestety z natury jestem w gorącej wodzie kąpany :rolleyes:

Opublikowano

Padnie na 100% jak zabezpiecza... Chyba że biolog się znów namyśli i na pożegnanie nam zaktualizuje :) ale wątpię... A tak btw. Zadziwia mnie liczba użytkowników przeglądających ten temat ^.^

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Padnie na 100% jak zabezpiecza... Chyba że biolog się znów namyśli i na pożegnanie nam zaktualizuje :) ale wątpię... A tak btw. Zadziwia mnie liczba użytkowników przeglądających ten temat ^.^

@pytam jak up:

wie ktoś jakie zmiany wprowadzą?

dlaczego?

dzięki chłopaki ;p nie czytam tamtego forum - widać powinienem ;d

cos juz tym cos chyba jest, pbdobot mi nie łączy. czy tylko u mnie tak jest?

Przestań tak spamować ! Bo zaraz glob wbije ci bana

Opublikowano

Trudno coś mówić o końcu ery botów. Tak już było z captcha. Nie ma zabezpieczeń nie do złamania - gdyby tak nie było, żaden bot by nie powstał.

Dokładnie. Trochę czasu i można zrobić wszystko, ale trzeba posiadać doświadczenie.

Przykładem może być HackShield w Metinie

@up

Twój post to spam -,-'

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dokładnie. Trochę czasu i można zrobić wszystko, ale trzeba posiadać doświadczenie.

Przykładem może być HackShield w Metinie

@up

Twój post to spam -,-'

Wypowiedział się znawca dark orbit i botów. Przyznaj sie , napisales posta bo ktos zraportowal ten temat.

Opublikowano

Dokładnie nie wiadomo ...

Może jutro w okolicach 4-6 rano jak to zazwyczaj było przy restarcie serwera.

Pisze to kolejny raz, ale jednak muszę bo niektórzy nie rozumieją:

"Czas wszystko pokaże...."

oraz:

"Niektóre kwestie trzeba czasami przemilczeć"

^ ^

Opublikowano

Dokładnie, czas pokaże. Zresztą co za różnica,

pewnie i tak nas na to nie stać, i zwiększy się przewaga

pomiędzy graczami bez uri i przelewów, a tymi z ;(

Wypowiedział się znawca dark orbit i botów. Przyznaj sie , napisales posta bo ktos zraportowal ten temat.

Jego dział jest pokrewny do naszego, ba. DarkOrbit było w Via WWW kiedyś ;)

A co do napisania, to nie możliwe, bo on ma prawa tylko do ViaWWW, więc czemu

miał by widzieć raporty z DarkOrbit :)?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Boty przynoszą za duże zyski i zapewne programiści będą próbowali szybko złamać to nowe zabezpieczenie więc kilka dni po aktualizacji powinny wyjść aktualizacje botów. Poza tym jutro prezenty - więc głowy do góry :)

Opublikowano

@UP skąd taka pewność? raz się trafiło ze byly prezenty 1 dzien przerwy i prezenty to ty myslisz ze tak caly czas bedzie? niestety nie ma tak dobrze. BP jest samolubną firmą ktora mysli tylko o kasie.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Jeśli nie jutro to w urodzinki nam dadzą prezenty :) Na razie trzeba puszczać na skrzyneczki i modlić się aby tego kodu nie było :P

Opublikowano

Czy wy nie zauważyliście że poważne aktualizacje są zawsze w czwartek? Środa poprawki ,nowości większe w czwartek. I mamy do nowego roku zapewnione mega lagi plus chaos ogólny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...