Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][BFBC2] Patch

MrMateuszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że wgrałem BFBC2 na kompa ale mam tu lagi ze zględu na kartę ram itp. Więc chce zgrać na laptopa tylko patch ponieważ mam pendrive 2GB i gry nie zgram. Probowałem aktualizować ale albo zamknie laptopa równoczeście wyłączając aktualizacje więc chcailbym zgrać patcha. Jak moge to zrobic

Jak ktoś ma to dałby linka do najnowszego patcha gry? To R11?

Opublikowano
Po prefixie musi być nazwa gry, a mianowicie:

a) [bf2]

b.) [bfbc2]

c) [bf2142]

d) [bf1942]

e) [bf1943]

itd. z wyjątkiem BFH i BF P4F ponieważ od tych części są specjalne subfora.

Zapamiętaj to sobie.

@down

Zawsze w nowym dziale radze sie zapoznac z regulaminem lokalnym. A odpowiedzi nie udzialilem, poniewaz nie znam :O

Opublikowano

No dobrze jestem tu nowy i nie wiedzialem ze moze byc tu np inna gra niz BFBC2 bo sa dzialy do tych innych. Mogłeś chociaż udzielić odpowiedzi.

Opublikowano

Ok. a zadam takie pytanie masz oryginalną wersję gry czy też pirat ;>( chodzi o to czy masz oryginalnego cd-keya)

@edit: przeczytałem twój wcześniejszy temat. Chyba nie ma innej rady żeby przenieść tego patcha skoro masz tylko 2gb pendrive. Jedynym sposobem jest aktualizacja.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Aktualizuje się jest połowa i może będzie ok. Orginalka kupiona w niedzielę :)

A coś na lagi byś poradził 260 pingów z dobrym netem na każdym servie. Pobieram mając prędkość 155kb/s więc nie powinno byćaż takich pingów, na innych grach mam po 60

Opublikowano

jak grałem w bfbc2 to miałem neta 2mb owszem były te pingi 200-300 lecz nigdy to nie przeszkadzała w grze. Po prostu nigdy żadnej nawet przycinki nie złapałem, wywodzącej się z tak dużego pingu (jak już to przez sprzęt w moim wypadku). Pytanie do ciebie czy ten ping Ci przeszkadza w grze??

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

No ale tak czasami nawet czekam z 5 sec zanim poleci rakieta po strzale z wyrzutni, gostków przesuwa nagle itp.

Inni gracze mają jakoś po 100 pingów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...