Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem Serwer

Bambuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam internet z play online czyl taki jak to powiedziec pendrive... od rzeczy

Gdy wchodzę na serwer rozłącza mi internet i nieraz tak samo na singlu w zaproze windows mam wyłączna funkcje bezpieczeństwa mój system to windows jg (piracki jak by XP tylko inny wygląd) problem zaczoł się po formacie i wgraniu nowego windowsa co mam robic jeżeli ktoś wie proszę o pomoc :(

komunikat po rozłaczeniu mnie jest taki: java.net.concection reset

Opublikowano

Ja tak samo mam play online i nic takiego nigdy nie miałem . spróbuj może zainstalować od nowa minecraft .

jak nie to to wina musi być w windowsie lub javie :)

Opublikowano

Dawciox też nie miałem tego problemu doczasu

mi nie chodzi o stawianie serva tylko o ganir już na i na singlu też tak mam

jave mam najnowszą a jeżeli ktoś ma jave w 32 bit to proszę bo ja mam na 64 i kiepsko nieraz działa

Opublikowano

jeśli chodzi o jave to ona nie tylko do sewerów jest ale też do ogólnego włączenia

minecraft. pobierz od nowa jave i minecraft . Pomogłem daj Lajke ;p

Opublikowano

jednak coś z javą gdy wszedłem dziś na strone big point została dodana gra która jest 3d wymaga javy i rozłączyło mi neta jest coś jeszcze do javy znacie coś czy coś w windowsie przestawic???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...