Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc-Zabawa ! [Dedyk] [24/7] [Reaktywacja] [SuperMapka] [No-WL] [No-Lag]

FiVeMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w reklamie Serwera MC-ZABAWA !

Jak zauważyliście w tytule "reaktywacja", tak, jest nowa mapka itp.. ale o tym później :)

Dlaczego warto grać na naszym serwerze??

-Super Tani Sklep "TESCO" xD

-Działki

-HOTEL

-Mobarena

- i wiele, wiele więcej !

ScreenShot

20111207135406.png

20111207135421.png

Regulamin, Warpy czy też komendy przydatne znajdziecie zaraz obok spawnu.

Naprawdę zachęcamy do grania.

IP: s2.mineserv.eu:7810

Forum na Spawnie

76961773.png

mca.png

Opublikowano

P R Z E P R A S Z A M Y, znowu hackerzy się wkradają ,wl na godzine musi byc az sie ich pozbedziemy, a ty crossfire, za glupie pisanie juz masz bana..., jeszcze raz praepraszamy do 1,5h wylaczona bedzie.

76961773.png

mca.png

Opublikowano

@Up

Jak to sie wkradaja?? Przeciez na inne servery sie nie wkradaja, pewnie cienki server ale fajny. Okey sorry, czyli server o godz. 16 z minutami bedzie czynny?? OK czekam i licze ze bedzie moj piekny domek i moja kasa itd. Dziekuje

Opublikowano

no właśnie że domków nie bedzie... całkiem nowa mapka jest, a musimy czekać na konrada, no takie życie, start może sie przeciagnac.. aha dedyk stoi na mineserv..., wiec nie mam pojecia czemu sie wlamuja..

76961773.png

mca.png

Opublikowano

Aż cholera, ale mam nadzieje ze ta sama mapka tylko ze bez domkow bo naprawde super sie gra, ale poinformuj mnie jak bedzie cos w tym stylu taki podbony server. Daj ip jego, a jaki masz nick w grze ja Marciko :P

Ej podaj mi swoj nr gg na pw

Opublikowano

Pełno bugów, idiotyczny team.

Warpy zrobione tak, że się spada i traci HP, admini nie pomagają, zabijają graczy, działki są w jakimś wielkim klocku gdzie nie ma nieba, tylko takie 'garaże'. Gdy prosiłem żeby usunął mi tamtego cuba bo nie chce mieszkac w klocku to spławił mnie i mówił że mam cuba i nie może mi dac drugiego.

NIE POLECAM.

Opublikowano

tumiz, daliśmy warpy specjalnie troche nad ziemia, zeby sie nie bugowała, idioto...

a co do Sylied, to zabiłem ci te pieski, ponieważbyło ich z 20, lagował mapke, nie wystartował nawet serwer i potem do mnie przeklinałeś więc dostałeś bana.

76961773.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...