Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka czy można dostać bana bez dowodów??

czyli np. ktoś pisze w grze do adma na pw ze mam hacki to dostane bana??

czy ktoś chce mi zesuc gre i napisze ticketa ze mam czity czy cos i nie pokaze dowodow to dostane bana??

prosze o szybka odp

Opublikowano

Jak nie korzystasz z Hacków to nie bój się :). bazy są wtedy jak nagrywają filmiki i NP caly taim się skampi i nagle ich nie ma przez OPK ale jak nie ma dowodu to nie dostaniesz nie bój się :).

Opublikowano

no znaczy używam opk zombie nic wiecej....

to za używanie opk zombi.. (sam) dostane bana?

nigdy nie używam hacków na cqc czy bg lub uo ....

niewiem czy ten ktoś ma dowód na to że mam hacki.. napisał mi na pw ze dzisiaj mam bana ze napisze do adma ale troche neichce wiezyc ze tak za darmo ban....

Opublikowano

Nie można dostać bana na konto tylko, dlatego że ktoś tak napisał.

Jeżeli, komuś zależałoby żebyś dostał blokadę, musiałby posiadać film w wysokiej rozdzielczości, w którym to używasz cheatów. Nawet sam screen nie jest wystarczającym dowodem.

Banowanie użytkowników, nie bazuje na "plotkach" . W każdym przypadku musi zostać skrupulatnie sprawdzone przez administrację.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeszcze dodam, że admin nawet my na taką wiadomość nie zareagował, bo to się zgłasza ticketem. Więc luz, mnie także nie raz straszyli i nic się nie stało :) No i ktoś musi mieć dobry film lub SS, z którego można stwierdzić że NA PEWNO używałeś hacków :D

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...