Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Znikające zwierzątka

Czarrny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Stworzyłem nowy świat w MC i wgrałem odrazu kilka modów typu Mo'Creatures itp.

Zrobiłem zagrodę, i umieściłem w niej świnie. Kiedy "wyruszyłem" w podróz poszukać ciemnego drewna, które było dość daleko, świnie znikły.

Zaprowadziłem więc owce, i je rozmnożyłem, znowu wyruszyłem w podróż i również znikły. Napewno nic je nie zjadło :rolleyes: ^_^

Nawet jak wprowadziłem do domu znikły.

Teraz proszę o pomoc. Nie wiem czy to dotyczy tego że wgrałem Mo' Creatures, czy może mam zbugowanego minecrafta.

Prosiłbym o szybką odpowiedź.

Dziękuje. !

Opublikowano

Tak. Próbowałem. Wgrałem nowego czystego MC. Ale to nie zależy od Mo' Creatures bo jeden z użytkowników serwisu popularnościowego mówił mi ze mo creatures ma i nic takiego mu się nie dzieje.

Spróbuje reinstall jeszcze raz

Opublikowano

Również mnie to spotkało, ale o dziwo - na multi.. Prosimy o pomoc! :(

Hmm..? Mi zniknęły w nocy, ale było na mojej działce bardzo jasno, także to chyba odpada.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Masz nową wersję? domyślam się że tak po rozmnażaniu.Mi nic takiego się nie dzieje wbijam na wyprawę po wilki ide po 3 dni i zwierzęta mam dalej w zagrodzie... może się zadeptują? jak masz za małą zagrodę to tak jest... Może ich zagłodziłeś?:D

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować minecrafta , jeśli nie pomoże to niewiem.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...