Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] +40% w skanie (hack)

Amenachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dostaniesz warna. Musisz robić swoje skany hacka którego jesteś autorem bądź którego tylko publikujesz.

Ps Tak na przyszłość to takie rzeczy pisz na pw najlepiej moderatorowi.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Warna nie dostaje się za tzw. "false positive" tylko za realne zagrożenie / wirusy.

Jeśli plik w rzeczywistości będzie czysty, a zły wynik skanu będzie jedynie wynikiem złej heurystyki to nie powinieneś dostać.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Warna nie dostaje się za tzw. "false positive" tylko za realne zagrożenie / wirusy.

Jeśli plik w rzeczywistości będzie czysty, a zły wynik skanu będzie jedynie wynikiem złej heurystyki to nie powinieneś dostać.

Ja dostałem, skan był powyżej 40%, ale w cheacie nie było wirusów, wszyscy w temacie pisali, że im działa, nikt nie mówił nic o wirusach, tylko moderator się przyczepił. <_< Tak więc możesz go dostać, chociaż to pewnie zależy od moderatora.

Opublikowano

Jest to zależnne tak jak powiedział razor.

Co prawda na forum, każdy ściaga pliki na swoją odpowiedzialnośc, ale nie pozwolimy(moderatorzy) aby były umieszczane tutaj tak zaśmiecone pliki.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Dobra , dzięki za pomoc tylko ile za takie przemienienie można dostać %?

Bo rozmawiałem z moderatorem wr i daje cytat "Za cheaty, które miały powyżej 40 % w skanie..

Bo do 40 % jest dopuszczalne a po wyżej nie musimy nawet o tym mówić."

Czy to na tej zasadzie działa bo wrzuciłem 1 keyloggera nie chcący...

i czy za niego mogłem dostać 25% warnów?

Opublikowano

KeyLogger = perm.

A scany trzeba robić własne tak jak downloady. A zazwyczaj by scan miał mniej niż 40% zeskanuj sam plik dll i wstaw sam plik dll na forum :D

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...