Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poderwać dziewczynę?

PaTrOL_

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Podchodzisz do niej na jakiejś imprezie i mówisz "Hej lala sutki Ci stoją jak wentyle od jelcza". A tak serio nic nie pisz na nk poprostu wchodź na jej profil aż się zapyta co tak lukasz, to jej odpowiesz, że "coś tam" nie możesz się napatrzeć na jej zdjęcia xD. Ew. po pijaku tak jak ja "na monte", ale jak ja tak robiłem to wywalały do kosza, że w tym jakaś "tabletka gwałtu" 5zł za czteropak poszło się jebać...

odpierdolsieodmojegokon.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak gra w metina to podeslij jej troche sm, ew. kup maske emocji i zapytaj sie czy akceptuje. I poczytaj troche ku, bo skille na g na pewno jej zaimponują.

Ok, tak na serio to wez sie w garsc. 15 lat i nie wiesz jak zagadac do dziewczyny?

Po prostu podejdz do niej, powiedz czesc i zacznij o czyms rozmawiac. Zapomnij o stresiem ta dziewczyna cie nie zje

Kurdę.. jest problem.. z chęcią bym założył NK ale nie mam jak zdjęcia zrobić.. ;(

Beka

;)

Opublikowano

TEKST NUMER 1

Elo mała mam woja na fenku 72 level i nie ma to tamto zrób sobie szamanke buffa i będziesz mi buffować i weżniemy ślub .

TEKST NUMER 2

Siema yyy mała yyy słucham Firmy yyy kórwa jot pe jot pe na 100 % Firma zapamiętaj to !!! Moge ci chyc za tyłeka ? Będziesz moją cizią mizią 

TEKST NUMER 3

Czesc bejbe znam Makysa i kokosza bo jestem z empisji forum ! i jak nie będziesz ze mną łaziła to cie makys zdisujje a kokosz da perma !!!

TEKST NUMER 4 ( działa tylko na enka)

SIEMA kochana jesteś tak piękna jak nowy wygląd naszkii 

TEKST NUMER 5 ( działa tylko na fejsbókó )

hej zmieniam status na w związku ty też zmień będziemy razem się lofcicać 

Nie mam więcej pomysłów ale któryś sposób zadziała :)

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Hmm. Na lekcji usiądź obok niej w ławce. Nie wiem co tam robicie, gadacie, karteczki piszecie i gadaj o głupotach byle ją rozśmieszyć lub zainteresować. Być wyluzowany.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Hmm najlepszy pomysł to NK.. ale chyba focia powinna być :>?

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hmm. Dlugo szukalem definicji "poderwac" w slowniku , lecz niestety nic nie znalazlem . Kieruje sie wiec umyslem .

Siedzi sobie dziewczyna na krzesle , a Ty na krzeselku po jej lewej / prawej stronie .

Mowisz zeby polozyla Ci noge na kolano

Kiedy juz to zrobi , ty trzymajac noge szybko wstajesz i nacierasz na nia .

Efekt - dziewczyna poderwala sie do gory .

Powodzenia :)

Opublikowano

jak by nie to że masz JP na aw to bym powiedział więcej niż "załatw do niej nr gg i napisz" no ale cóż...

graphic.png

Opublikowano

@up

prawda :<

@2x up

nie jestem fajenm JP :> poprostu wzielem pierwszy lepszy avek....

kurdę ;<

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czytajac twoje posty wychodzi na to , ze najlepiej dla Ciebie by bylo jakbys mial dziewczyne przez kabel -.- . Troche sie pograzasz tym ze w takim wieku nie potrafisz zagadac do dziewczyny.

Opublikowano

jak by nie to że masz JP na aw to bym powiedział więcej niż "załatw do niej nr gg i napisz" no ale cóż...

Wyglądało by to tak : Nr. GG albo wpierdol!

Nie no dobra rada: po pierwsze zmień avek, robi złe wrażenie na userach i nie chcą Ci udzielać odpowiedzi...

Po drugie: Troche odwagi w siebie... Zakładam, że nigdy albo nie dostałes kosza od dziewczyny i nie zdałes sobie sprawy, że 'wszystko albo nic' to najlepsze wyjscie albo jestes zwykłym zerem :). Jak jest to akurat Ty powinienes wiedzieć najlepiej. To już mój ost. post w tym temacie i życzę powodzenia :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Czlowieku ogarnij sie, ja mam 15 lat i potrafie zagadac do jakiejs laski na ulicy ktorej nie znam. A ty sie boisz po prostu pogadac z dziewczyna ktora widzisz codziennie. Uzalasz sie nad soba.

Opublikowano

Bądź odważny - podejdź do niej i zagadaj. Przez komórkę najlepiej też z nią sms'uj gdy się nie widzicie i już...

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Doradzam ci zaprzyjaźnienie się z nią i innymi dziewczynami z klasy. Jak widzisz że w grupka chłopaków i dziewczyn z twojej klasy rozmawiają to włącz się do rozmowy. Ale pamiętaj koledzy muszą cie lubić ale to chyba nie trudne. Potem z kolegami wkórw*ie nauczycielkę od religi i niech was poprzesadza. Jeżeli któraś z dziewczyn będzie robiła "rozkład" gdzie kto będzie siedział to daj jej 5 zł i niech cię usadzi z nią. Potem z nią gadaj. Nie mogę więcej napisać bo szkoła boli ale jak przyjdę to może jakiś sposób wymyślę.

@offtop Teraz to do wszystkich chłopakó w klasie jedna dziewczyna zadaje takie pytanie: Kochasz Mnie?

Opublikowano

Wstydzisz się podejść bezpośrednio?

Weź od niej książkę, byle jaką. Pożycz dajmy na to, na jeden dzień. Włóż do niej jakiś liści zaadresowany do niej, zasuszony kwiatek możesz wymyślić coś innego. Oddaj a następnie czekaj na jej reakcje.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeśli chcesz poznać najlepsze tematy do rozmowy z kobietami, zapobiec odrzuceniu, zwiększyć swoją pewność siebie oraz stać się interesujący i atrakcyjny dla kobiety, to czytaj bardzo uważnie ten artykuł.

Chciałbym Ci opowiedzieć w skrócie, jaka była moja historia ze zdobyciem wymarzonej dziewczyny.

Jak to Wszystko się Zaczęło?

Cześć tutaj Uncle Uwo

Można powiedzieć, że jestem średnio przystojnym facetem. Nie jestem ani brzydki ani super przystojny czy wysportowany. Nigdy nie byłem specjalnie bogaty, nie miałem też super osobowości, za którą ciągną tłumy. Owszem w gronie swoich znajomych czułem się dobrze i rozmawiałem z nimi bez problemu (także z dziewczynami).

Porażki i Problemy w Kontaktach z Dziewczynami

Problem jednak zaczął się, kiedy przychodziło do kontaktu z obcymi dziewczynami. Śmiałość i swoboda, którą miałem do koleżanek, przy obcych dziewczynach (a szczególnie ładnych) gdzieś znikała, a zamiast tego pojawiała się nieśmiałość, strach i nerwy.

Po prostu bałem się odrzucenia i nie chciałem przy nich wyjść na idiotę albo powiedzieć coś głupiego. Dodatkowo uważałem, że ładne dziewczyny są głupie, puste i jedyne na co lecą to kasa, BMW albo wygląd modela.

Tak minęła mi podstawówka, liceum i trochę studiów.

I Wtedy Zaczęła się Przemiana...

Któregoś dnia gadałem ze starym kumplem. Opowiedział mi o książce „Gra” Neila Strausa. Zaciekawiło mnie to i przeczytałem ją prawie z miejsca. Potem długo byłem w szoku. To było dla mnie coś przełomowego.

To co tam było opisane zaczęło drastycznie zmieniać moje spojrzenie na kobiety i to jak można zdobyć wymarzoną drugą połówkę . Dotąd uważałem, że ładne kobiety są psute i że lecą tylko na kasę, status albo dobry samochód. Teraz dopiero zrozumiałem jak bardzo się myliłem.

Mimo wszystko nie chciałem stać się jakimś "casanovą" czy innym lowelasem. Zacząłem więc interesować się wszystkim co był związane z rozwojem osobistym. Zacząłem czytać książki, artykuły, ebooki, oglądać filmiki. Obserwowałem facetów, którzy naturalnie byli atrakcyjni dla kobiet. W moim myśleniu stopniowo (przez miesiące obserwacji i analizy) zaczęło się coś zmieniać, zacząłem widzieć błędy, które popełniłem.

Zaskoczyły Mnie Pozytywne Rezultaty

Stopniowo bardziej niż inni mężczyźni rozumiałem kobiety. Zacząłem rozumieć co musi mieć mężczyzna w sobie, aby potrafił zainteresować wymarzoną dziewczynę. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że wcale nie chodzi o kasę, samochód czy wygląd.

Okazało się, że bycie atrakcyjnym dla kobiet i np. swobodne rozmawianie z nimi nie jest takie trudne jak się wydaje. Wcale też nie trzeba się bać odrzucenia albo wyśmiania przez dziewczynę, jeśli tylko zastosujesz się do kilku podstawowych zasad.

Wypracowałem Skuteczną Metodę, Która Pomaga Innym

Wtedy pomyślałem, że może i warto podzielić się swoją wiedzą także z innymi osobami. Po opublikowaniu pierwszych artykułów, okazało się, już moje rady potrafią dać także innym bardzo dobre rezultaty. Dostaję masę maili i pochwał za to, co piszę na swoim blogu. Ludzie przysyłają mi historie swoich małych i dużych sukcesów, które osiągnęli dzięki mojej wiedzy.

Pomyślałem więc: „Czemu by tego nie spisać i nie pomagać w bardziej poukładany i kompletny sposób?”

Wpadłem na pomysł, że złożę wszytko co wiem w jedną całość i napiszę książkę. Bez paplaniny, zbędnego gadania i tego, co nie działało. Stworzyłem więc książkę, którą zaraz będziesz czytał.

Zanim jednak się to stanie, odpowiedz sobie proszę na te poniższe pytania, które pozwolą Ci się zorientować, czy moja książka na pewno jest dla Ciebie.

Czy dobrze rozumiem, czego chcesz się dowiedzieć?

Czy chcesz nauczyć się swobodne rozmawiać z kobietą, którą chcesz zdobyć i uniknąć momentów niezręcznej ciszy w rozmowie?

Czy chcesz nabrać pewności siebie, pozbyć się nieśmiałości, strachu i nerwowości w kontaktach z kobietą, którą chcesz zdobyć?

Czy chcesz zapobiec odrzuceniu przez dziewczynę, którą chcesz zdobyć i nie popełniać błędów, które mogą sprawić, że Cię zostawi dla kogoś innego?

Czy chcesz nauczyć się, jak oczarować wymarzoną kobietę i zmienić się w mężczyznę, którego ona będzie chciała?

Czy chcesz się dowiedzieć jak sprawić, aby kobieta, która Ci się podoba nie traktowała Cię tylko jako przyjaciela?

Jeśli na któreś z pytań odpowiedziałeś TAK, to koniecznie czytaj dalej. Już nie długo dzięki mojej książce: "Zainteresuj Ją i Zdobądź" poznasz odpowiedzi na swoje pytania.

to nie moj tekst ale ci go podsylam za kogos pozdrawiam(:

-Bonzai

Opublikowano

Bądź sobą i tylko sobą

Nigdy nie udawaj kogoś, kim nie jesteś. Szczerość w kontaktach międzyludzkich, a szczególnie! damsko-męskich jest kluczowa. Granie kogoś innego może być dobre najwyżej na krótką metę, ale i to nie zawsze. Prędzej czy później cała prawda wychodzi na jaw, a dziewczyna na której Ci zależało i na której chciałes zrobić dobre wrażenie będzie bardzo zawiedziona i możesz już nie odzyskać jej zaufania.

Bądź też sobą, bo nigdy nie wiadomo czym kobiecie zaimponujesz :) Nie umiesz grać w piłkę, nie znasz się na komputerach, nie umiesz zmienić koła w samochodzie - nie kryj tego. Właściwa dziewczyna znajdzie w Tobie takie cechy, przy których pewne braki nie będą wiele znaczyły.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie denerwuj się

Rozmawiając z płcią piękną musisz czuć się tak swobodnie, jak rozmawiając z facetami. Ale uwaga! nie tak swobodnie jak w rozmowie z kumplami - bo zakładam, że z kumplami znasz się lepiej i dłużej niż z dziewczyną z którą chcesz zagadać! Dziewczyny to nie kumple. Chodzi tylko o to, żebyś podczas rozmowy nie był spięty tylko z tego powodu, że rozmawiasz z dziewczyną. Dziewczyny to też ludzie, choć trochę inni :) Dlatego nie możesz się zbytnio denerwować samym faktem rozmowy.

Nie denerwuj się

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przyjaźnij się z dziewczynami

Nie jest łatwo zawiązać prawdziwą przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną. Często kończy się tym, że po pewnym czasie któraś ze stron chce czegos więcej - a druga np. nie. Ale co jest trudne to nie jest niemożliwe - sam mam dwie świetne przyjaciółki, już od dłuższego czasu, i jestem absolutnie pewien, że nasze układy są zdrowe.

Ale do rzeczy - przyjaźniąc się, kumplując lub choćby kolegując z dziewczynami - nabierasz mnóstwo doświadczeń i cennej wiedzy na temat kobiet:

- po pierwsze: umiejętności rozmawiania z dziewczyną jak z normalnym człowiekiem (a nie cudem na ziemi :) - w rozmowie z koleżanką lub przyjaciółką nie będzie całej otoczki emocjonalnej, która występuje, gdy dziewczyna podoba Ci się trochę bardziej.

- po drugie: rozeznania w ich sposobie myślenia - zobaczysz jak kobiety różnią się od facetów w myśleniu, zachowaniu, wrażliwości, odbieraniu świata - i jednocześnie zobaczysz, że mimo to każda jest totalnie inna i choćbyś się nie wiadomo jak starał to nigdy nie dogodzisz :)

- po trzecie: poznasz świat kobiet, jeśli jeszcze nie znasz się na nazwach kosmetyków albo częściach garderoby to świetna okazja, żeby wdrożyć się w temat.

- po czwarte: jeśli naprawdę uda Ci się zaprzyjaźnić z jakąś dziewczyną, masz szansę otrzymać od niej parę konkretnych porad dotyczących własnej osoby. Być może jest coś w Tobie takiego, co trochę zniechęca dziewczyny, a co łatwo możesz zmienić - jeśli nawiążesz nić przyjaźni z przedstawicielką płci pięknej, możliwe że pomoże Ci ona się troche zmienić, tak żeby inne dziewczyny bardziej zwracały na Ciebie uwagę :)

Słuchaj i zapamiętuj

Jeśli przebywasz w towarzystwie, w którym są dziewczyny i padnie jakiś temat kobiecy lub damsko-męski, słuchaj uważnie co mówią! Poznasz ich opinie na różne istotne tematy, będziesz wiedział co dla nich ważne, czego nie tolerują, co może sprawić im przykrość a co radość.

Słuchaj i zapamiętuj

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oglądaj filmy, które oglądają dziewczyny

Obejrzyj parę filmów "dla dziewczyn", np. komedii romantycznych itp. Będziesz miał okazję podpatrzyć różne sytuacje i wzorce zachowań - zazwyczaj na takich filmach łatwo wyłapać które są pozytywne i które warto powielać, a które nie ;) Jeśli bedziesz miał okazję, słuchaj także komentarzy dziewczyn po filmie - możesz usłyszeć coś w stylu "ja na jej miejscu to bym..." i już masz kolejny kobiecy punkt widzenia do kolekcji.

Obserwuj innych chłopaków

Przyglądaj się (dyskretnie oczywiście!) jak zachowują się inni faceci i jak kobiety reagują na ich zachowanie. Co powoduje, że one ich lubią? Co mówią, że one się śmieją? Albo inaczej - co robią, że one patrzą na nich z obrzydzeniem albo chichoczą za ich plecami?

Nie bądź natarczywy

Wielu chłopaków, kiedy poznają dziewczynę która bardzo się im podoba, popełnia kardynalny błąd: są zbyt natarczywi i nieświadomie ją osaczają. W ten sposób można się spalić w przedbiegach - zatem bardzo ważna wskazówka: daj dziewczynie swobodę i oddech!

Jeśli dopiero się poznaliście - nie staraj się ciągle być koło niej, jeśli dopiero wymieniliście numery telefonów czy gadu - nie pisz do niej od razu i za dużo, jeśli spotkaliście się po raz pierwszy czy drugi - nie naciskaj na kolejne spotkania. Nie możesz wleźć jej w życie z buciorami. To, że Cię poznała to nie znaczy że ma wywracać swoje życie do góry nogami.

Nikt nie lubi jak się go tak "atakuje", bo to dziwnie wygląda i może wzbudzać podejrzenia oraz obawy, a to bardzo niedobrze rokuje. Sam pomyśl, jakbyś się czuł jakby nowo poznana dziewczyna nie odstępowała Cię na krok i bez przerwy do Ciebie pisała. I jeszcze na to wszystko była trochę nienaturalna i na siłę chciała zrobić dobre wrażenie.

Bo - co może niezbyt podnoszące na duchu, ale cholernie prawdziwe - jeśli zauroczy Cię jakaś dziewczyna, i nawet jeśli będzie się miło rozmawiało i wymienicie numery telefonów, to ona prawdopodobnie nie czuje do Ciebie tego co Ty do niej - jeśli w ogóle coś czuje. W większości przypadków u dziewczyn to przychodzi z czasem, po prostu muszą się przekonać. Nie wytrzymasz - przegrałeś.

Pomyśl 3 razy zanim coś powiesz

Dziewczyny trochę inaczej odbierają to, co się do nich mówi i dużo głębiej wszystko analizują. Dlatego zawsze, zanim coś powiesz - dobrze to przemyśl. Sam spróbuj doszukać się w tym, co chcesz powiedzieć, ukrytych znaczeń i treści między wierszami - tak jak mogą to robić dziewczyny.

Niestety nawet jak powiesz coś miłego, to skutek może być odwrotny od zamierzonego! Przykładowo - powiesz "ale dziś pięknie wyglądasz", a ona odbierze to jako "zazwyczaj nie wyglądasz pięknie" i już jest problem... Na szczęście to trochę przerysowany przykład (chociaż prawdziwy!), ale moim zdaniem dobrze obrazuje jak bardzo trzeba uważać na własne słowa.

niewiem czy moge na tym forum ale trudno;/

http://de.youtube.com/watch?v=bPjLxPD2Fi4

Jeśli coś takiego zamierzacie mówić, to lepiej sobie darujcie.

Próbuj smsów, emaili, gg...

jeśli ciężko ci się zdobyć na odwagę i rozmawiać z kimś w 4 oczy, odezwij się na gg, napisz smsa. ale zrób to tylko kilka razy, "na rozgrzewkę", a potem kontynuuj już na żywo. i pamiętaj o nie byciu nachalnym ;)

Rozmawiaj z siostrą, obserwuj jej zachowanie

Jeśli tylko potrafisz dostrzec w siostrze dziewczynę:)) to na jej przykładzie możesz się sporo nauczyć. Z obserwacji wiem, że dobry kontakt z siostrą może być początkiem dobrego kontaktu z kobietami w ogóle. Powodzenia! (jesli ja masz)

Moza na wiele sposobów ; D

Pozesz przez kilka dni ta wybrana przez ciebie dziewczyne obserwowac patrzec jak sie zachowuje gdy do ciebie zagada nie udawaj ze nie slyszysz mozesz prawic jej kaplemety tylko nie za duzo tej slodyczy po ucieknie 2 lub 3 nie wiecej. Mozesz isc na zywiol i zaprosic ja gdzies

Pozdrawiam Bonzai

Opublikowano

Podchodzisz i walisz tekstem "Bolało jak spadłaś z nieba ? Bo po ryju widać że lekko pierdolnęłaś" :> Zawsze działa xD

A tak na serio to nie wal takimi tekstami bo to wieśniackie :< Pogadaj z nią na różne tematu np. na NK :P Wtedy ją poznasz i będziesz w stanie do niej zagadać :)

r718w5.png

Opublikowano

Jak sie boisz powiedzieć "cześć" to daruj sobie wogóle się nie odzywaj ;]

Najważniejsza jest odwaga.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jak wstydzisz się rozmawiać z dziewczynami to oznacza, że jesteś gejem.

Po protu skandal, jak w tych, jakże zacnych czasach można wstydzić się dziewczyn? Kiedyś to było modne...

Jak jestes w gimnazjum to wyrzuć jej plecak przez okno, albo piórnik zabierz i porzucajcie z kolegami po sali, Ty bądź 'mądrzejszy; i oddaj jej go, pomyśli, że jestes frajerem, ale najmniejszym z Twojej klasowej paczki.

Albo zakładanie nk, TYLKO PO TO ZEBY POZNAC DZIEWCZYNE Z KTORA JEST SIE W KLASIE -.- Nie no beka totalna.

Mówiąc powaznie, poproś ją jakiegoś dnia o spisanie zadania w szkole, oddaj, podziękuj ładnie i może wtedy zacznie się jakaś gadka. Tylko wczesniej pieluche załóż zeby lipy nie bylo zbytnio.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po prostu bądź sobą, nie zachowuj się tak jak Ci to piszą. Nie ma sensu. W każdej sytuacji zachowaj się tak jak zachowałbyś się z kolegami. Nie udawj nikogo. Podejdź do niej, zaproponuj spacer w weekend. Albo podejdź do niej, zapytaj się czy ma telefon. Jeżeli powie, że tak to niech wyciągnie, ona powie po co? Powiedz, żeby szybko wyciągnęła bo Ci się spieszy. Jak już wyciągnie to powiedz, żeby zapisała sobie Twój numer i puściła Ci strzałkę. Popisz z nią trochę. W smssach będziesz miał czas na przemyślenia. Później umów się z nią. Kilka/kilkadziesiąt razy wyjdziesz z nią na spacer. Później pocałuj ją w policzek itd. itd./

kochamplastik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...