Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poderwać dziewczynę?

PaTrOL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie powiem, iż mam prawie 15 lat(14,5 ale to szczegół). i nie wiem jak z mojej klasy(lub z inne/nie tylko z klasy) poderwać dziewczynę aby no ją poderwać..

kurdę ;/ za chiny się wstydzę podejść do dziewczyny i powiedzieć do niej ,,Cześć'' nie wiem czemu ;(

//nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2x up

chyba tylko ja... znaczy 3/4 gada z dziewczynami(trzy czwarte :>) ja jestem w tych 1/4 .. ;<

@up

ogarnij.. nie nabijaj postów.. a i woja to na feniksie mam 72 ale to nie na ten temat..

HELP :(

Opublikowano

15 lat i JP ? chyba przez neta .

Napisz do niej w weekend na nk jak się wstydzisz w rl i zaproponuj spacer .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Pewnie w tych "3/4" jest jakiś Twój kumpel, więc może podejdź z Nim? Zacznij na początek od wspólnych rozmów, w grupie może? Tak łatwiej będzie, skoro nieśmiały jesteś.

Opublikowano

@2x up

miałem nk ale usunełem

@up

mam kumpli.. ale odrazu powiedzą że się wstydzę i wgl.

Opublikowano

15 lat i JP ? chyba przez neta .

Napisz do niej w weekend na nk jak się wstydzisz w rl i zaproponuj spacer .

Dodam, że wątpię, że normalna laska poleci na 'JP' :).

A no i na dziewczynę nie ma sposobu... Możesz do niej zagadać na przerwie, Facebooku, Nk.. A jak to sam powinienes wiedzieć, bo ma poznać Ciebie nie nasze rady :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

@up

JP bo taki avatarek mi się spodobał :) pierwszy lepszy wzielem.

Opublikowano

@2x up

chyba tylko ja... znaczy 3/4 gada z dziewczynami(trzy czwarte :>) ja jestem w tych 1/4 .. ;<

@up

ogarnij.. nie nabijaj postów.. a i woja to na feniksie mam 72 ale to nie na ten temat..

@2x up

@up

Czyli jesteś w jednej czwartej która nigdy nie gadała z dziewczynami ? Więc nie masz żadnych szans . Jesteś w 2 kl gim a żadna dziewczyna nigdy do ciebie nie zagadała . Ani ty do żadnej to se odpuść bo żadnej się nie podobasz .

Down@ A siedzisz z kimś w ławce bo może nie na ciebie się gapią ?

1358177528-U70874.png

Opublikowano

@up

no nie wiem.. laski się na mnie gapią.. według mnie to ładny jestem.. ale wstydzę się podejść i powiedzieć cześć .. nawet tego nie umiem.

Opublikowano

Zagaduj powoli na jakieś zwykłe tematy... szkoła , zadania domowe itp.

Oswajaj się powoli... mów cześć , gdy ją spotykasz ,zapytaj o samopoczucie itd...

Powoli , powoli , a jakoś pójdzie...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@up

człowieku ! jak mam pytać o samo poczucie itd gdy się wstydzę :>? nie wiem czemu

Opublikowano

Weź jakąś małą piłkę oraz kolegę.Rzucajcie tą piłką i lekko traf w dziewczynę.Oczywiście powiedz koledze że ma od razu uciekać.Ty podejdź do laski i powiedz że przepraszasz że kolega nie złapał i czy nic jej się nie stało.Potem wymyśl jakiś temat do rozmów i gadaj z nią.Potem spytaj się o numer i gg.Może zadziała.

Drugi sposób to obejrzyj American Pie : Księga miłości.Tam masz sposoby jak poderwać dziewczynę :)

@Edit. Tylko nie idź do Monic.

Opublikowano

Zastanawiam się nad NK.. zakładać, czy nie? dziewczyny mają nk i czesto siedza.. ale bede sie wstydzil zapewne..

Specjalista
Opublikowano

'' Na wstyd nie pomoże Ci żaden żyd ''

Za kilka lat mógłbym Ci doradzić piwka, ale teraz to raczej niemożliwe.

Na fejsie się jeszcze zarejestruj o.O

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Widzę, że pokolenie JP czyli jestem pedalem :P więc prosto Ci to rozrysuje

Masz nowe zadanie!

Zwieksz masę swoich mięśni!

Nagroda +10 respektu

Masz nowe zadanie!

Dodaj ją do znajomych na NK/Facebook

*zadanie dodatkowe pogadaj z nią na czacie/gg

Nagroda +20 wpływów u niej

Nagroda za dodatkowe +50 wpływów u twojej wybranki

Masz nowe zadanie!

Przez kabel było łatwo, teraz coś trudniejszego! Podejdz do niej i powiedz "Cześć"

*pomoż jej na sprawdzianie

*zanieś jej plecak do domu

*kup jej kwiaty (na NK oczywiście)

Gratulacje otrzymujesz archiwement

"Pierwsze kroki"

Opublikowano

@up

dobry pomysł.. myślę że może założę NK..

Opublikowano

hej mała, mam woja body który bije wodza orków solo ;]

albo zarzuć do niej tekst:

machasz dupą jak sura mieczem

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

kolejne dziecko neo.. idz graj w tego metina dzieciaku... ja chcę szczere wypowiedzi/pomocne!

Kurdę.. jest problem.. z chęcią bym założył NK ale nie mam jak zdjęcia zrobić.. ;(

Jakies inne propozycje?

Opublikowano

@up

kolejne dziecko neo.. idz graj w tego metina dzieciaku... ja chcę szczere wypowiedzi/pomocne!

Kurdę.. jest problem.. z chęcią bym założył NK ale nie mam jak zdjęcia zrobić.. ;(

Warto dodać, że jeżeli się tej laski wstydzisz to jej nie znasz, a skoro jej nie znasz to możliwe że nie jest taka wspaniała jak Ci się wydaje, więc może być zwykłą suką, która bawi się czyimiś uczuciami. Dodając do tego, że wstydzisz się zagadać mam dla Ciebie wskazówkę: Odpuść sobie.

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

To nie rób na razie...

Te osoby , które będziesz miał w znajomych , to Cie znają - wiedzą jak wyglądasz...

Zakładaj i zagadaj...

Powodzenia ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Sam jestem wstydliwy jak cholera ;) Jak idę na jakieś "dancingi" jedynie % wyzwala we mnie otwartą duszyczkę, cóż zrobić może i niezdrowe, ale każde lekarstwo jest dobre. Jeżeli dojdzie do jakieś niespodziewanej rozmowy nadawaj o głupotach, ale inteligentnie żebyś nie zrobił z siebie idioty i nie dał poznać, że się wstydzisz ;)

#Down

Bo real, a kabelek to coś innego. Przez kabelek nie masz styczności z tą osobą i jest Ci łatwiej obmyślić co powiedzieć, itp. Real? Tryb Survival gdzie wypowiedzianego słowa nie usuniesz przyciskiem "BackSpace".

Opublikowano

@2x Up

thx ale jest problem.. na nk sie zajebiscie dogaduje ale w realu nie ;>. ie nie mam jak fotki na nk wstawic ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...