Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Unbeliveable +++++

DangerousHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Zrobiłem Dzisiaj Unbeliveable+++++ Bez Hacków a mam 11lat i czy moge bana wyłapać Nick:DangerousNat screena moge dać

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Jeśli nie grałeś na hackach to nie dostaniesz bana za nic :P Im Lotto ile masz lat, a nick masz przecież normalny :) Nie ma o co się bać.

Opublikowano

@Up

a mam 11lat

@TOP jak bd miał przesadnie więcej tych Un + od Un. to dostaniesz bana.

Jak mój brat maił chyba 50 zwykłych i 300 un+++ , widzisz aluzje ??

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Drogi użytkowniku jeżeli używasz skilla w wygrywaniu a nie cheatów nigdy nie zostaniesz zbanowany

nn49261111.

Koleś dostał bana ile tam było chłopaki? Unbelive 15+? nieważne nawet jakbyś dostał reporta najwyżej ci komputer przeskanują nie masz hacków na komputerze=nie masz bana

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak będziesz miał ich o wiele więcej niż zwykłych Unbeliveble to można bana wyrwać, były już takie przypadki. Ale raczej nie masz się czego bać.

Opublikowano

nie mają powodu aby Cię zbannować, nie uzywałes cheatów to nic Ci nie zrobią

btw

ten temat wygląda bardziej tak jakbys chciał sie pochwalic, ale to moje skromne zdanie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Siema Zrobiłem Dzisiaj Unbeliveable+++++ Bez Hacków a mam 11lat i czy moge bana wyłapać Nick:DangerousNat screena moge dać

zabiłeś mnie tym kolego ...

za wiek mają cię zbanować ? o.O

9368_gold.png

Opublikowano

o boze masz 11 lat moga cie zbanowac nalepiej niegraj przez miesiac!~!!!!!! ;)

Nie maja prawa cie zbanowac moj kumpel ma 400 normlanych ambow i ponad 200 umb z + i normlanie pyka bo nie ma haxa ;) SR ONLY QS i PRO ;P

Mozesz spac spokojnie nie tylko ty jedyny wbiles umb z + xD

-Ushio.png
Opublikowano

Jak to mówia nexon ma humorki ^^

czasem niektóre bany są kompletnie za darmo

czasem nic nie zrobisz albo nie jesteś świadomy czegoś a juz masz perma :D

sygnayr.png
Opublikowano

ale to na tym koncie pierwsze Unb i mam jeden bez plusa i z +5 jeszcze mam inne jedno zbanowane za unba a jedno opuszczone

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

ale to na tym koncie pierwsze Unb i mam jeden bez plusa i z +5 jeszcze mam inne jedno zbanowane za unba a jedno opuszczone

Chaotycznie napisane.. Napisz bardziej zrozumiale.

9368_gold.png

Opublikowano

Nic ci się nie stanie jak masz 1 Unba, a 5 z +. Bez przesady to nie jest 1 zwykły i z 100+. Nie martw się o bana.

Opublikowano

O ja przepraszam bardzo nie grałem na czitach i cisnełem normalnie jednak ktoś wysłał reporta na mnie i dostałem bana a wgl. nie grałem na CZITACH !!! czasem pro graczy przeraża to że Low LVL kopie im tyłki i odrazu że cziter...

Opublikowano

No to jak nie miales czitow to prawdopodobieństwo ze cie zbanuja jest takie jak to że twoj sracz nagle ożyje i bedzie lepiej gral w CA od nas wszystkich.

Nawet nie masz raporta.

beznazwygr.png

Opublikowano

Ta a tu koles nabil unba + 24 i zarwal bana :D

Mógł na forum wstawić filmik... Ma dowód że nie używał hacków więc by go odbannowali

O czym w ogóle jest ten temat... Autor nie dostanie banna bo nie jest nic w tym niezwykłego ze wbił unba więc...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
Siema Zrobiłem Dzisiaj Unbeliveable+++++ Bez Hacków a mam 11lat

ło kurwa bonć moim miszczem!

Btw. Mama wie że masz multi na empece ?

@Enzil

Nie wzdychaj tylko dawaj to na co zasługuję.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano
O ja przepraszam bardzo nie grałem na czitach i cisnełem normalnie jednak ktoś wysłał reporta na mnie i dostałem bana a wgl. nie grałem na CZITACH !!! czasem pro graczy przeraża to że Low LVL kopie im tyłki i odrazu że cziter...

Zgodzę się z tobą najcześciej majory i belki odrazu płaczą ( bez obrazy oczywiście ) ale tak jest , a przy tym odrazu raport.

...

Co do raporta jakiś jak by się uwzioł by zraportował a Nexon by mógł go zbanować i nie.

A z unbanem powiem szczerze że nie wiem czy dało by rade , bo w tym supportcie to jakieś boty odpisują xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Poco ciągnąć temat dalej ??

Jaja autor chciał sie pochwalić ze 11 lat i pro koxu inna nabil na one man armt :)

Opublikowano

Poco ciągnąć temat dalej ??

Jaja autor chciał sie pochwalić ze 11 lat i pro koxu inna nabil na one man armt :)

sam własnie zaczynasz ciągnąć temat bo ostatni post jest z 9 grudnia. Jednak podzielam Twoje zdanie, temat w sumie nie ma sensu, słuzy jedynie do wysmiewania się <ja nikogo="" nie="" obrazam="" stwierdzam="" fakty=""> ale prawda jest taka że zamkne i zaraz się global jakis doczepi, dlatego lepiej niech zrobi to mod bo do modów rzadko się doczepiają :></ja>

sygnatura_old.png

Opublikowano

haha na one man army to ty robisz multi kille i masz podniete ja to zrobiłem na elimination noobie <_<

Opublikowano

Dobra widzę, że zaczyna się kłótnia. Wiesz, że za to nie dostaniesz bana. Zamknę aby ulec spamowi itp. Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem na nie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...