Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?...

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się kupić, te hantle?

http://allegro.pl/najlepsze-hantle-2x22kg-2-gryfy-2-lata-gw-ur-i1966473952.html

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Ja bym tego zestawu nie brał.

@Edit:

Dlaczego? Śruby nie maja gum i hantle będą Ci się luzować podczas ćwiczeń. Ta guma na gryfie zapewne tez nie jest zbyt stabilna. No i jakoś mnie nie przekonują te powlekane obciążniki.

Opublikowano

Chcesz zaczynać od razu od takiego ciężaru? Powodzenia. Chyba, że jesteś silny. Ja mam podobne hantle, ale ćwiczę już bardzo długo, ale takie obciążenie hmmm......na hantle bym nie brała, zbyt wielkie te talerze, już na gryfie lepiej jest podnosić, uwierz mi. Guma się często, gęsto wyślizguje, także nie polecam (na moich nie ma), kup sobie dodatkowo rękawiczki, bo sobie ręce pościerasz. Moje są firmy Spokey (może z wyglądu nie najlepsze - obciążniki, ale naprawdę są dobre)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Nie polecam , kolega ma je i ciagle narzeka ze mu sie wyslizguje albo cos.. I w ogole te krazki oszukuja , pisze 3.5kg a wazy ledwo 1kg

Opublikowano

Jak już chcesz się brać za takie ćwiczenia lub coś to na siłownię. A ten zestaw to nawet dobry jest. Jak zaczynasz to dokup sobie rękawiczki.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...