Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

na WIN 7

krystiandj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z patchowaniem metina wywala mi błąd i pisze że jest problem z dekompresacją pliku

metin2client.bin.lz

pobrałem go sam ze strony metina ale nie wiem gdzie go wrzucić czy cos dodam że mam win7 ultimate 64 bit

stopka.webp

Opublikowano

wrzuciłem to ale nadal nie działa a ten plik metin2client.bin.lz to czeba jakoś wypakować czy tak jak jest mam go zostawić

stopka.webp

Opublikowano
"Metek jest jeden x86(32bit) poprostu system x64 emuluje środowisko 32bit i w ten sposób działa 80% programów, gier, itp. na systemach x64(64bity). Większość dostępnych programów i gier jest 32bitowa. Więc nie ma problemu w granie w metka na systemie x64. Sam mam Windows7 Ultimate x64(64bit) i nie ma problemu z graniem w cokolwiek jak i w metka. Prosty przykład: wchodzisz w partycje systemową i tam masz folder "Program Files" i folder "Program Files(x86)"/"Pliki programów(x86/32bit)". To jest tylko przykład w jaki sposób system x64 obsługuje pliki x86. A metka możesz mieć nawet na pendrive'ie a i tak będziesz mógł grać. Mam nadzieje że pomogłem i jakoś to wytłumaczyłem."
kochamplastik.png
Opublikowano

nie ale juz ściągam

EDIT

Na to wygląda że jednak miałem już zainstalowanego eh nie wiem co dalej

EDIT

albo poprostu zostaje iść do kolegi i z xp i spaczowć sobie u niego bo mam 2 kompy na 2 win7 i 1 na ubuntu

stopka.webp

Opublikowano

a poda mi koś linki do najnowszych patchów ??? bo wszędzie piszą żeby pobrać z tat a tutaj nie ma

www.metin2-team.pl/patch/

stopka.webp

Opublikowano

Z tą stroną jest coś nie tak. Musisz poprosić kogoś, aby udostępnił Ci pliki. Idź do kafejki internetowej, tam zaaktualizuj metina i skopiuj na pendriva, i przynieś do domu, lub idź do kolegi.

kochamplastik.png
Opublikowano

eh ok (a tak wogóle mógłbym napisać taki mini patcher w autoit jakby było więcej osób które mają podobny problem tylko potrzebuje mieć te najnowsze patchy)

stopka.webp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...