Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Patcher CA NA

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z patcherem ca us. Otóż wszystko się pobrało do końca a tu nagle jest koniec i pobiera się jakiś plik files.nfo2 pokazuje się version checking, otwiera się patch i znów ten plik się pobiera i tak w kółko.

@Edit. Przeinstałowałem gre ale gdy przechodzi ten zołnierz to potem pokazuje się okienko z napisem Unable to run the game due to the client file being corrupted.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

A wcześniej to działało ??

Z tego co się orientuje to Us nie działa dla tych z europy xD

Opublikowano

Za 1 razem był to problem instalki, przeinstalowałeś i działa OK.

Ale jak cię wyrzuca przed wpisaniem hasła na US to znaczy, że masz niepoprawne IP czyli zapewne z EU. A musisz mieć z Ameryki lub Australii.

Opublikowano

No mam zmienione ip na Amerykańskie za pomocą vpn. Wywala mnie jak przechodzi ten żołnierz wtedy pisze ten błąd co napisałem w temacie.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

No masz złe VPN, wszyscy tak próbują z tym Amerykańskim... Przecież możecie też spróbować z VPN Australijskim.

Opublikowano

No ta ale tu nie o vpn chodzi... Wygląda na to ze nie rozumiesz. Nawet jak wchodze bez vpn to pisze Unable to run the game due to the client file being corrupted. Więc 100000% tu nie chodzi o vpn tylko o jakiś plik gry.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

więc zainstaluj jeszcze raz combata i włącz patcha... Widocznie czegoś brakuje...pamiętaj, że amerykańskie CA u nas trzeba uruchamiać przez plik CombatArmsDirect.exe ;)

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...