Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skyrim czy Tom Clancy's HAWX 2, czy BF: Bad Company 2?

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Nie oceniać pod względem grafiki, tylko pod względem rozgrywki i klimatu :>

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Skyrim :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Nie grałem w Skyrima ani w HAWXA, ale co do BF BC2. Niby spoko giera, ale kampania na 3 godzinki grania, a multik szybko się nudzi. Po filmikach oceniając wybrałbym Skyrima.

Opublikowano

multi w bc2 teraz troche leży, mało jest serwerów przez co średnio polecam, wszyscy zapaleni gracze batllefielda na 3 poszli teraz.

skyrim

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zalezy jesli wolisz gry z rozbudowana fabułą i posiadajace w sobie "przygodę" to Kup Skyrima a jezeli np. interesują cie bardziej gry sportowe to TH . A BF 2 nie oplaca sie nawet gdy jestes fanem, lepiej juz zainwestowac w 3 i masz rozgrywke na multi, co da Ci wiele godzin grania.

ravensygna.png
Opublikowano

W Skyrima nie grałem.

BF 2 kupiłem w niedzielę. Spoko gierka ale mam pingi 200-300 w co nie wierzę bo przy innych grach mam 60-80. Net spoko.

Z odpowiedzi innych wynika że Skyrim spoko na single. Jak by ktoś znał rozwiązanie mojego problemu w BF proszę o PW. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...