Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno minecraft przez paypal

julojuli321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem doładować konto paypal bu kupić minecraft wybrałem doładowanie błyskawiczne i zrobiłem wszystkie kroki dan do przelewu itp. moja mam poszła do banku i wpłaciła te 92 zł(konta internetowego moja mama nie posiada) gdzieś tak o 10 i jest teraz 15 i nadal tych środków nie ma.

i pytam się kiedy one dojdą i czy trzeba najpierw zweryfikować dane?

proszę o szybką odpowiedź.

24n3chy.jpg

Opublikowano

UUU. Poczzta, czy jakiekolwiek przelewy przynajmniej 1 dzień, w przypadku poczty dłużej, a z bankami nie wiem jak jest, ale jeszcze sobie poczekasz.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Nie panikuj.

Czekaj cierpliwie , napewno dojdzie , musi. Nie ma innego wyjścia.

Jeśli nie dojdzie domagaj się zwrotu albo pójdź do banku spytać się Co nie tak jest.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

nie na poczcie o robiłem tylko w banku sposobem błyskawicznym no bo chyba już powinno dojść po trzech dniach a tu nie doszło :( se skina już zrobiłem a tu już d*pa

24n3chy.jpg

Opublikowano

Przelew błyskawiczny się bierze jak się doładowuje sposobem banku internetowego... Jeśli wybrałeś opcje błyskawiczną, a zapłaciłeś z poczty to się nie dziw :)

Można jedynie z Blue wyjaśniać, bo to porządna firma :) Do PayPal nie ma co pisać, bo oni za dużo zgłoszeń mają :)

Opublikowano

wszystko się wyjaśniło facetka źle wpisała tytuł przelewu jakie mongoły tam pracują :angry: przez to prawdopodobnie nie będę miał oryginała :(

24n3chy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...