Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wymagania

hubert964

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest szansa żeby WoT poszedł i w miarę dzierżył na kompie o nastepujących parametrach (dodam ze komp nie jest moj) :

Procesor :

Intel Pentium Dual CPU T3400 @ 2.16GHz

Pamięć RAM :

3.0 GB RAM

System Operacyjny :

Windows Vista Home Basic Service Pack 2

Karta Graficzna :

Mobile Intel? 4 Series Express Chipset Family

Jakby co to jeszcze mogę posiadacza dopytać o inne specyfikacje , chodzi mi tylko o to czy gra pojdzie i czy bedzie sie dalo jako tako grac

Opublikowano

Może i uruchomi się ale słabo w to wierze. Karta graficzna zintegrowana największa słabość twojego kompa. Ram ok.

Procek ma 2.ghz na rdzeniu więc może mieć problemy na wysokich ustawieniach, a gra chyba korzysta tylko z jednego rdzenia.

Ale grafika w pierwszej kolejności zintegrowane grafiki nie nadają się do gier. Chyba, że lubisz oglądać slajdy :). Pozdrawiam

Opublikowano

@Topic

Karta do niczego, ale na miniminimalnych może odpalić

@up

Gra korzysta z wszystkich rdzeni (standardowo), no chyba że ktoś anuluje dodatkowe rdzenie

A poza tym zintegrowane =/= złe, czasami zintegrowane są lepsze od normalnych, tyle że ram żrą

1213o.jpg

Opublikowano

To samo powiedziałem koledze do ktorego należy komputer , niestery upiera się że nie ma pieniedzy , jak zainstaluje to powiem wam jaki rezultat

Opublikowano

i ja się podpisuję pod przedmówcą...

nie ma (i pewnie nie będzie) dobrych "integrówek", tudzież "dedyki" już prędzej...

co do gry, może pójdzie na min. ale to będzie katorga dla ciebie (IMO)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...