Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent !

BaSicPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, na gwiazdke w klasie robimy sobie prezenty i tu pojawia sie proboblem....

Wylosowalem kolege, ale mamy zrobic prezent wlasnorecznie za kwote max 3zl ... To ma byc cos fajnego.

Pomocy ... nie mam pomyslu

Pozdrawiam BaSic

fiR919k.png

Opublikowano

Weź kasztany, paczkę zapałek i klej. Będziesz mieć jeszcze 1.50zł. Zrób jakieś zwierzątko czy coś tam. Taka mała rzecz a to serio jest b.fajne :)

Opublikowano

Jeżeli masz sklep taki jak "wszystko po 5 zł" to wybierz się tam, na pewno coś znajdziesz:)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Jakoś to się ładnie nazywało, kinder niespodzianka ? Chyba tak. Nie wiem ile dokładnie kosztuje, ale nawet jak więcej to chyba możesz się "szarpnąć".

Własnoręcznie to ja robiłem prezent w 1 podstawówki. Powiedz, że ręcznie kupiłeś :)

Opublikowano

Miotacz ognia... kupujesz najbardziej syfowy dezodorant, zapałki, seieczke, gwóźdź i klej. Deseczki zbijasz na kształt pistoletu. Na raczce przyklejasz klejem dezodorant, wylotem do deseczki wygladajacej jak tunel wylotowy od kuli. Teraz przyklejasz swieczke pod deseczke, tak aby knot wystawal. Podpalasz swieczke i masz swój własny ... odganiacz wilków! Aby użyć psiknij dezodorantem.

Opublikowano

System alarmowy albo lodówkę ze słoiczka .

Ja na mikołajki klasowe koledze zrobiłem łabędzia z składanych karteczek o wymiarach biletów . W google znajdziesz jak robić choinki z origami albo gwiazdki.

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Zeszyt (1zł) -----> wyrwij kartkę -----> zawiń ----> kup zapalniczke ----> zabierz mamie tytoń z papierosa ------> włóż tytoń do zawiniętego w rurkę papieru ----> ODDAJESZ KOLEDZE SKRĘTA Z ZAPALNICZKĄ ZA 3ZŁ :D

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

HHHHAaaaaahhhh jest pomysł ... kolega ma nazwisko podobne do dębu... postanowiłem zrobic dąb z masy solnej :D hah

fiR919k.png

Opublikowano

Mam lepsze. Kup czekoladę, stop ją żeby była płynna i wlej do zrobionej wcześniej formy (z folii aluminiowej czy z czego tam sobie chcesz) i pozostaw do zastygnięcia, później wyjmij z formy i gotowe.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

dobra juz jest koncepcja .... wszyscy dostają Lajka ...

Temat do zamknięcia

@edit

Limit wykorzystany ... reszta dostanie jutro !

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...