Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostał ktos dziś bana/warna?

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostal ktos dzis bana/warna? jesli tak to na jakim bocie i czy warn czy perm. ja osobiscie na 5 kont 4 biobot i 1 pbdobit zero warnow i banow a co wiecej na 2 kontach przestala sie captcha pokazywac;d

Ja dostałam

Biobot 2.2.6

;/

Opublikowano

A wiesz jak się bota puszcza ? Po pierwsze vega + 2 FS, dobra mapa, dobry bot, PET z odpalonym trybem zbierania, podwajacz + skrypty podpięte pod bota :)

Nie wierzysz, że tyle zebrałem, trudno ja i tak wiem dobrze ile mi uzbierał

O jakich skryptach mowa ?? ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

@UP mowa o skryptach na zbieranie paczek które podpinam sobie pod KBota. Czy pod pbdo się da nie wiem bo nie testowałem nigdy na nim nie latałem ale podejrzewam, że się da

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

A wiesz jak się bota puszcza ? Po pierwsze vega + 2 FS, dobra mapa, dobry bot, PET z odpalonym trybem zbierania, podwajacz + skrypty podpięte pod bota :)

Nie wierzysz, że tyle zebrałem, trudno ja i tak wiem dobrze ile mi uzbierał

Tez mi tak zbiera , kluczową rolę odgrywa tu statek , mapa , skrypt.

To co on mowi to czysta prawda/

Opublikowano

Chłopaki odchodzicie od tematu... Mam nadzieję że jak tutaj wrócę nie będziecie gadać o gołych babach. Niedługo będę zmuszony zamknąć ten temat więc wracać do banów i warnów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...