Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostał ktos dziś bana/warna?

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostal ktos dzis bana/warna? jesli tak to na jakim bocie i czy warn czy perm. ja osobiscie na 5 kont 4 biobot i 1 pbdobit zero warnow i banow a co wiecej na 2 kontach przestala sie captcha pokazywac;d

Opublikowano

tym raazem mi się upioekło bociłem od 8 do 1 0 i od 13 do teraaz i nic na szczęście teraa z czekać na scorearmagedon szkoda że dostałem ba na w zeszłym tygodniu bo takto by mi bot ubr i szarą pozbierał.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

PBDOBOt warn ;/ wie ktos moze jak wyciagnas SIDA ze zbanowanego konta?

EDIT 3 konta na PBDOBocie i 2 warny -.-

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Ja od tygodnia na PBDO bocie i nic ^^ a dzisiaj zapomniałem ,że 6 i jak w szkole siedziałem to bocik latał 0_o

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

ja ciagle 24/7 (chyba ze cos sie wylaczy samo albo surki trzeba wyslac czy stateczki pozabijac od czasu do czasu zeby sie rozerwac) na 5 kontach lece i zero warnow ogolnie mysle srednio wychodzi po 20 h na dobe

Opublikowano

ja ciagle 24/7 (chyba ze cos sie wylaczy samo albo surki trzeba wyslac czy stateczki pozabijac od czasu do czasu zeby sie rozerwac) na 5 kontach lece i zero warnow ogolnie mysle srednio wychodzi po 20 h na dobe

ja boce 3 tyg na kbot ale z glowa czyli 1-3 godziny na dobe reszta bicie alienkow normalnie bez wspomagaczy i wysylanie sms 3 razy w miesiacu, u mnie w klanie dzisiaj 4 osoby dostaly bany za kbota
Opublikowano

Ja dziś bocikiem prezenty zasysam od rana i nic a 500 energii, 10000 białki, 8000 sabu, 35.000 x2 i 3000 uberow wpadło. Kuponów też sporo: 300

Jak będzie to za 2 dni to kupię podwajacz :D

w cały dzień ani jednego captcha ;)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Do Zaostrzyło rygor od kiedy ? (nie jestem w temacie xP)

Używałem BioBot'a około roku 0 banów.

Teraz używam PBDO bota i nie wiem czy warto ;P

jak na razie 0 warnów...

1329772636-U391511.png

Opublikowano

A ja mam podwajacz na paczuszki. Od wczoraj po północy co dali prezenty do teraz uzbierałem 300 K uri, złożone 2 zety, 2 alfy i beta. O ammo już nie wspomnę :D

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

@up niemożliwe żebyś tyle zebrał w 24h nawet z podwajaczem

A wiesz jak się bota puszcza ? Po pierwsze vega + 2 FS, dobra mapa, dobry bot, PET z odpalonym trybem zbierania, podwajacz + skrypty podpięte pod bota :)

Nie wierzysz, że tyle zebrałem, trudno ja i tak wiem dobrze ile mi uzbierał

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...