Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] wr nie działa

skull12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy dzis wlaczylem updater wr i nacisnalem game start wyskoczylo cannot...

pozniej wzialem nacisnalem check files i niby mi naprawilo ale gdy sciagalo mi te pliki to dochodzi do 100% i nie moge nacisnac games tart co robic???? prosze pomozcie

a i jeszcze jedno za kazdym razem jak wlaczam wrlauncher to pobiera mi jeden plik

Opublikowano

Ściągnij ten plik i wklej go do folderu WarRock'a. Następnie odpal przez niego grę. Napisz czy pomogło.

Plik:

http://www.mediafire.com/?2zs29v0w926l317

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9459c5eef6010bd6242d96e0ebc419aa29ff02011b423943a8d489e09d35b9a3-1317461459

Na przyszłość takie tematy w dziale Pomoc Techniczna.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie pomogło ? To znaczy, napisz dokładnie co się dzieje. Na pewno odpalałeś WR poprzez ten wklejony plik, a nie skrót WR (jak normalnie)? Dzięki niemu powinieneś w ogóle pominąć okno z napisem Game Start, i od razu przeskoczyć do ładowania HS.

To inaczej.

Cofnij patch. Wejdź do folderu WarRock'a i znajdź plik Version.cfg,otwórz go przez notatnik.

I jak masz tam wartości: Launcher, Client, Updater, Sub przy każdej z nich jest jakaś liczba. Zmniejsz każdą liczbę o 1 i zapisz. Potem odpal WR normalnie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Zrób reinstal całego WR czyli odinstaluj go, wejdź tam gdzie bym zainstalowany i tam powinien być ciągle folder WarRock. Usń go i zainstaluj WR jeszcze raz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

A nie skopiowaliście całego WR.EXE na pulpit zamiast zrobić skrótu? Ja kiedyś przez przypadek tak zrobiłem i też za każdym razem pobierało mi 1 plik ^

Spróbujcie wejść w folder z grą i tam odpalić grę.

32354141673387527780.png

Opublikowano

A ile Ci się gra patchowała (dochodziła do 100%)?? Coś Ci się musiała gra źle zaktualizować. Spróbuj reinstallu..

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...