Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brat mi nie daje żyć ... męczy mnie żebym mu pobrał te klocki lego.. iż z tego że są dziś Mikołajki to mu muszę pobrać ;x

Proszę o link ( najlepiej tutaj MPC ) , skąd mogę pobrać Minecraft'a , gdzie sie zalogować itp ;)

Będą like.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Bardzo mi pomogłeś ... ehh ,czekam na dokładniejsze linki , UP wiesz że tylko to też potrafię ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

to zrób to co robi każda inna osoba na tym forum : przeczytaj COKOLWIEK w dziale, jest wszystko co potrzebujesz, o dalszą grę pytaj dalej w tym właśnie dziale forum, po to właśnie jest

p.s.

jesteś pierwszym od dłuższego czasu któremu po prostu się tego nie chce zrobić, czekasz na naiwnego który zrobi za ciebie całą prace ?

poproś o przeniesienie do działu Minecraft postu, tam na pewno dostaniesz odpowiedź

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

hehe , ja nie proszę o jakieś tutki itp , " przeczytaj COKOLWIEK w dziale , jest wszystko co potrzebujesz " , ja tylko potrzebuję jeden jedyny link ! do strony z której mogę te klocki pobrać ! o tyle prosze...

nie interesują mnie tutki na kwadratowy śnieg itp ( to co znalazłem w dziale tut )

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

hehe , ja nie proszę o jakieś tutki itp , " przeczytaj COKOLWIEK w dziale , jest wszystko co potrzebujesz " , ja tylko potrzebuję jeden jedyny link ! do strony z której mogę te klocki pobrać ! o tyle prosze...

nie interesują mnie tutki na kwadratowy śnieg itp ( to co znalazłem w dziale tut )

Jesteś jakiś upośledzony czy tylko takiego udajesz?

Pierwszy przyklejony temat w linku od robema kurwa... pisałem w poście wyżej.

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

Opublikowano

UP , to jest niby te klocki ? ja tu widzę tylko coś związane z mpc i zwiększenia ilości ram..

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

UP , to jest niby te klocki ? ja tu widzę tylko coś związane z mpc i zwiększenia ilości ram..

To czytaj ze zrozumieniem, nawet w nazwie tematu pisze że to LAUNCHER. Wywal to na pulpit i odpal to i masz te klocki .

Opublikowano

Dobra , włączyłem singplayer ale są straszne mega lagi , możne je jakiś zlikwidować ??

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

tak przeczytać o grze, jakie ma wymagania, jakie są problemy. po to właśnie jest dział byś tam rozwiązał problemy z grą

wszystko o co pytasz tam pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dobra zrobiłem , ale gość w tutku odpala przez " Start " a ja mogę tylko przez MinecraftLauncher..

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

to zależy od tego, jak minecraft jest przerobiony, odpala przez start, bo stworzył sobie plik, który na piracie wymusza od gry większe użycie ram niż bazowe na piracie

to że odpalasz przez co innego, ale odpala ci się, to nic, możesz dodać ten plik lub nie, ale skoro ci laguje to stwórz ten plik

jeśli chcesz możesz spróbować wgrać pewien mod pod swoją wersję, dowiedz się jaka to wersja minecrafta, ściągnij mod OptiFine i wgraj go (na YT jest dużo tutków jak wgrać) doskonale optymalizuję grę i dodaje dużo opcji zmian grafiki, na słabszych kompach na najmniejszych w miare dobrze chodzi, a na tych lepszych dodatkowo przyśpiesza

w necie jest dużo linków (na MPC także) do ściągnięcia minecrafta, wystarczy dobrze poszukać, a raz dwa się znajdzie

@PS następnym razem pisz w dziale minecraft ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...