Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Znów prezenty !

etler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noto czas start panowie

ja ostatnio na nich w 1 dzien (caly zcas dopuki byly te boxy) zebralem 150k urki i jakies 1k energi do gg

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

No to czas na ogłoszenie parafialne. Jako że zapowiada się że boxy będą co 2 dni, to żeby zapobiec tworzeniu nowych tematów proszę pisać tutaj. Jak wrócę ze szkoły trzeba puścić bota bo ostatnio mnie ominęło. Jak nie będzie szło to wrota trzeba robić- tak czy inaczej, robota jest.

Opublikowano

Na dodatek dziś 6 a w dniach 5-6 są kontrole. Kto dziś boci jest kamikadze a kto nie dostanie warna jest hardkorem

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Sekhmet nie powoiedzial bym ze beda co dwa dni, raczej raz albo dwa w tygodniu ale raczej chyba tylko niedziela, dzismikolajki wiec dlatego sa prezenty..

Opublikowano

O w morde a ja dzisiaj bota zapuściłem ,a teraz w szkole siedze i nie ma jak wyłączyć to teraz się modlić o farta ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Doszły mikołaje i prezenty. Wlasnie jedengo uwaliłem. Biją po 15k na drugiej gali i nie są takie cienkie. Dodatkowo strzela wizami i nie wiadomo czy sie go leje czy co -.-

2011-12-06 00:54:50

Logro conseguido: Santinator

Has anuiquilado a un Santa-1100101.

Has obtenido 204800 puntos de experiencia

Has obtenido 624 puntos de honor

Ciwnki

Opublikowano

ehhh 2 warn

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

• 50% punktów doświadczenia
  • 50% poważania
  • 50% kredytów
  • 100% z Twojego Jackpota
  • 100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 30 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 60 sekund.

Pozostaniesz zablokowany do 2011-12-13 11:40:06.

@edit ale bocik nadal ciupie ;p

Opublikowano

:P Akcja mnie nie dosięgła. Moją bolączką są jednak te kody... ;/ Dużo ich nawalili.... Jak rano bota puściłem to zbierał mi kilka minut i trafił na te piepszone kody i dopiero teraz to wpisałem... Przepadło jakieś 5h zbierania ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...